Er det slut med oksekød i fremtiden? Er kødet efterhånden så dyrt og så stor en klimabelastning, at det ikke giver mening at bruge det som en fødevare? Ikke hvis du spørger Margrethe Therkildsen, der er lektor på Aarhus Universitet. Eller som hun selv siger det - kødforsker.
- Oksekødet har en rolle i fremtiden. Når vi producerer mælk, så producer...
Er det slut med oksen i fremtiden - eller skal vi i virkeligheden bare spise mere af den?
Oksekød er efterhånden blevet en dyr fornøjelse - både økonomisk og på klimakontoen. Men betyder det så, at vi skal vinke farvel til det, eller skal vi i stedet vænne os til at spise hele dyret?
Måske skal vi fremover vænne os til tanken om, at det altså ikke kun er hakket oksekød, eller klassiske udskæringer, som ender på tallerkenen, når vi gerne vil have oksekød. Foto: Henrik Kongsgaard
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer