23948sdkhjf

Er det slut med oksen i fremtiden - eller skal vi i virkeligheden bare spise mere af den?

Oksekød er efterhånden blevet en dyr fornøjelse - både økonomisk og på klimakontoen. Men betyder det så, at vi skal vinke farvel til det, eller skal vi i stedet vænne os til at spise hele dyret?
Er det slut med oksekød i fremtiden? Er kødet efterhånden så dyrt og så stor en klimabelastning, at det ikke giver mening at bruge det som en fødevare? Ikke hvis du spørger Margrethe Therkildsen, der er lektor på Aarhus Universitet. Eller som hun selv siger det - kødforsker.

- Oksekødet har en rolle i fremtiden. Når vi producerer mælk, så producer...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094