Fødevarer DK Detail DK Fødevarer SE Transport DK Metal DK Jern & Maskinindustrien
 

EDGE – ny børsteserie til effektiv og hygiejnisk rengøring fra Vikan

EDGE. Det er navnet på Vikans nye børsteserie til funktionel og effektiv rengøring inden for bl.a. fødevareproduktion og detailhandel samt på institutioner.
EDGE. Det er navnet på Vikans nye børsteserie til funktionel og effektiv rengøring inden for bl.a. fødevareproduktion og detailhandel samt på institutioner. Den nye børsteserie er endnu et eksempel på Vikans position som markedsleder inden for hygiejniske rengøringsløsninger.

Som bruger vil du opleve flere forbedringer med den nye EDGE børsteserie, der kombinerer høj hygiejne og effektivitet med godt design. Børsterne har en glat, dynamisk profil og multifunktionelle gribepunkter, som sikrer dig et både effektivt og behageligt greb om børsterne. Børstehovedet er dels udstyret med kortere og stivere fibre til at skrubbe med, dels med længere og blødere fibre, som kan nå ind i alle hjørner.

Takket være børsternes design minimeres risikoen for, at der efter endt rengøring vil være overflader, hvor der kan ligge væske tilbage, eller at der kan opstå ”smuds-fælder”. Dette bidrager til at højne hygiejnen. Samme formål har det nydesignede ophængnings-hul, som opfordrer brugeren til at hænge børsterne på en krog, så der er lettere adgang til dem, når der er brug for dem.

- Med sit nye, innovative børstedesign er EDGE-serien et godt eksempel på det samarbejde om produktudvikling, vi har med vores kunder. Et samarbejde, der resulterer i endnu bedre svar på de rengørings-udfordringer, vores kunder står overfor. EDGE-serien er designet til at indfri de forventninger om effektive og hygiejniske rengøringsløsninger, som vores kunder har til Vikan. Samtidig har børsterne et flot design – og så ligger de godt i hånden, siger produktchef Jette Fruergaard, Vikan.

Om Vikan A/S:
Vikan udvikler, producerer og markedsfører professionelle rengøringsmetoder og -systemer, der sikrer vores kunder høj hygiejnestandard, bredt produktvalg og value for money.

Produktudviklingsmæssigt er Vikan førende på globalt plan. Vi sætter standarden for effektive og varige rengøringsløsninger og har et dybtgående kendskab til rengøringsmetoder og -redskaber. Kombineret med en høj grad af innovation, skabt i tæt samarbejde med vores kunder, gør det Vikan til den førende specialist inden for hygiejniske rengøringsløsninger.

Vikans børsteserie er en del af et af verdens mest omfattende systemer til manuel rengøring. Systemet omfatter mere end 100 forskellige rengøringsredskaber, der er skræddersyet til specifikke rengøringsopgaver inden for fødevareindustrien og lignende brancher, hvor der stilles særligt høje krav til hygiejne. Alle produkter kan autoklaveres, lever op til forordningerne (EC) 1935/2004 og EI10/2011 og er fremstillet af FDA-godkendte materialer, der opfylder bestemmelserne CFR21 for fremstilling, håndtering og emballering af fødevarer.

Yderligere oplysninger:
Produktchef Jette Fruergaard, Vikan, tlf. +45 96 14 26 03. E-mail:jfruergaard@vikan.com
Skriv kommentar
Medlemsnyhed
Indrykket af
Vikan A/S
Vikan A/S
Rævevej 1
7800 Skive
Danmark
Vikan_EDGE_2_LOWVikan_EDGE_Action_LOW