23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IT-manager er klar til at servicere tre-fire firmaer

Karsten Aarhus er ansat i Bramming-virksomheden Poly Tech A/S, men har i fem år også klaret opgaven med support for Bramidan A/S. Nu er der plads til flere opgaver.

IT-manager Karsten Aarhus har Bramming-virksomheden Poly Tech A/S som arbejdsgiver, men én til halvanden dag hver uge er han lejet ud til nabovirksomheden Bramidan A/S på timebasis. Og inden længe kobles han på yderligeret et eller to firmaer.

”IT-systemerne er nu blevet stabile i begge virksomheder, så derfor har jeg mulighed for at klare endnu flere opgaver i yderligere et eller to firmaer. Jeg skal ikke sidde ubeskæftiget hen, men have noget at rive i. Jo, det er den måde, jeg gerne vil arbejde på”, siger han.

COO Eric S. Knudsen, Poly Tech A/S siger lige ud, at det at leje Karsten Aarhus ud er en fin vej til at fastholde it-manageren i virksomheden.

”Vores behov for en it-mand er kun fuldtids, når der køres nye tiltag ind. Men frem for at skulle vente på en ekstern konsulent vil vi hellere have vores egen medarbejder og så leje ham ud i det omfang, vi ikke bruger ham. Vi har altid en glad og serviceminded medarbejder, som gerne giver en ekstra tand for at hjælpe virksomheden og kollegerne, og Karsten Aarhus har ingen problemer med at skille firmaerne fra hinanden”, understreger Eric S. Knudsen.

Bramidans administrerende direktør Henrik Dueholm Madsen også glad for ordningen, der betyder, at Karsten Aarhus er hos Bramidan hver torsdag og derudover lejes ind efter behov.

”Vores eksterne it-konsulent stoppede for fem-seks år siden, og så talte jeg med Poly Techs daværende direktør om at dele ressource på det teknologiske område. Nu har vi en medarbejder, som folk her i huset opfatter som Bramidans. Han er her minimum en dag om ugen, mere, når vi skifter platforme eller har andre projekter. Har en af vore medarbejdere et problem eller et spørgsmål, så mailer den pågældende direkte til Karsten Aarhus. Han har adgang til tingene hjemmefra, og opstår der et akut serverproblem, er han her senest halvanden time senere. Jo vores it har aldrig kørt så upåklageligt som nu”, understreger Henrik Dueholm Madsen.

Han slår også på den fordel, at de øvrige medarbejdere nu kan koncentrere sig om deres primære opgaver, hvor de før selv klarede de mindre it-problemer.

”Vi sparer altså tid og penge ved at have en it-ekspert tilknyttet. Jo, det er høj service med en it-medarbejder som en integreret del af virksomheden”, siger Henrik Dueholm Madsen.

Karsten Aarhus fortæller, at det ikke spiller en rolle, at virksomhederne ikke bruger de samme systemer.

”Min fornemste opgave er at gøre mig selv overflødig. Og at være fleksibel, for jeg har i realiteten døgnsupport. Poly Tech A/S har en afdeling i Kina, Bramidan A/S afdelinger i Holland, Frankrig, Polen og USA. Og uanset hvor, så foregår min assistance på engelsk. Den enkelte ringer eller mailer og fortæller, hvor de hører hjemme, og hvad de har af problemer. Via Teamviewer kan jeg være med direkte på den enkeltes computer”, siger Karsten Aarhus.

Han bor i dag i Kolding, men flytter snart til et nedlagt landbrug ved Jels, hvor han får mere plads til det tekniske udstyr.

IT-manageren
Karsten Aarhus, 32 år, startede som lærling hos Data Gården A/S i Kolding i 1999 og fortsatte efter læretiden i firmaet som it-konsulent ved erhvervskunder. Fra 2002 til 2007 var han netværksadministrator og IT-manager hos Astralis A/S i Føvling. Han blev i 2007 IT-manager for både Poly Tech A/S og Ice Tech A/S, og da sidstnævnte blev afhændet, fortsatte han i Poly Tech A/S og har siden 2008 også været IT-manager for Bramidan A/S. Fra oktober 2013 er han desuden ansat som IT-chef i Skelmose Consulting.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.047