23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BILA service rykker tættere på kunderne

Som en del af en større vækstplan åbner en af Danmarks førende automatiseringshuse, BILA A/S en ny serviceafdeling i Fredericia. Målet er at tilbyde kunderne et endnu højere serviceniveau gennem hurtigere responstid og større nærhed.

Hovedafdelingen på Mors er samlingspunktet for de 21 medarbejdere i BILAs serviceafdeling, men planerne om en afdeling i trekantsområdet har længe været på tegnebrættet. De sidste måneder er gået slag i slag og den ny afdeling er blevet en realitet pr. 1. maj. Kim R. Andersen, servicechef hos BILA A/S fortæller;

”Med den nye afdeling i Fredericia har vi mulig for at komme endnu tættere på vores kunder. Vi kan være på de fleste adresser i Danmark indenfor 1 times kørsel og har derved kortere rejsetid”.

Selvstændig afdeling
Afdelingen vil fungere som en selvstændig afdeling med serviceteknikere med store faglige kompetencer indenfor mekanisk, elektrisk og software vedligeholdelse og service. Afdelingen kan servicere alle processer i en automatiseringsløsning.

”På sigt vil Fredericia afdelingen være lagerførende med vitale reservedele. Koordinatorer og den overordnede ledelse vil stadig sidde på Mors og skal der udføres større værkstedsopgaver, vil de blive udført i afdelinger med eget værksted”, udtaler Kim R. Andersen.

Flere hænder er nødvendige
”Vi oplever øget efterspørgsel og har brug for flere medarbejdere til at varetage serviceopgaverne fra kontoret i Fredericia. Vi søger både mekaniske og software serviceteknikere.”, afslutter Kim R. Andersen.

Den nye serviceafdeling har lokaler på Entreprenørvej 5, 7000 Fredericia. BILA Service ser i øjeblikket på andre muligheder for decentrale afdelinger, som den nye afdeling i Fredericia.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

ANA
Annette Nykjær Andersen
Marketing Coordinator
anan@palomat.com

Send til en kollega

0.047