23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øget sikkerhed for babymælk på flasker

En af Frankrigs største mælkeproducenter kontrollerer 10 mio. polypropylen-flasker med babymælk årligt ved hjælp af det nye Ishida IX-GA-B3043 X-ray-kontrolsystem.

Candia er en del af Sodiaal, Frankrigs førende mælke-kooperativ. På fabrikken i nærheden af St Étienne produceres der babymælk til børn fra 0 og op til 3 år, der optimeres individuelt til den pågældende aldersgruppe med henblik på sund udvikling i den specifikke vækstfase.

I 2013 besluttede Candia at oprette en ny produktionslinje til påfyldning af babymælk i 70ml polypropylen-flasker til eksport, forseglet med folie, men med gevindskåret top, så der kan skrues en standard-sut på. Som et led i deres stringente sikkerhed var virksomheden på udkig efter et X-ray kontrolsystem specielt designet til overvågning af væsker i plasticflasker, kartoner og ståposer.

Løsningen blev en Ishida IX-GA-B3043. Delvist på grund af Ishida’s unikke algoritme-teknologi, som forbedrer billedbehandlingen, giver den bedste følsomhed og kan finde selv små stykker af metal, glas, ben, skaller, småsten, plastic eller hårdt gummi.

Denne model har stor frihøjde (310mm) i kontrolkabinettet til stående beholdere, men kammergeometrien samt produkttilførsel og -udførsel udføres således, at stråling kan ske uden behov for gardiner. Modellen er endvidere markedets korteste med sidestråling, hvilket betyder at den er nem at placere under begrænsede pladsforhold.

Som ved de andre modeller i Ishida IX-GA-serien, giver X-ray med sidestråling god interaktion (via Ethernet el. kort) med eksisterende oplysningssystemer til at skaffe sikre, genfindelige optagelser. Interface til farve-touch-skærm er nem at lære og betjene, og hele systemet er designet til hurtig, nem rengøring.

Candia’s 6-lags-polypropylen flasker produceres uden for virksomheden. Ved modtagelse renses de, før de steriliseres, hvorefter de føres frem til fyldestationen. De fyldte flasker forsegles med folie i inaktiv atmosfære. Når de forlader steriliseringen, kører de igennem en X-ray kontrol, hvor pakke- og svejseintegriteten kontrolleres. Etikettering kontrolleres ligeledes før de placeres i kartoner og palletteres. Efterfølgende står flaskerne på fabrikken i mindst 3 uger for at opnå tilstrækkelig tid til en grundig analyse af alle tests, hvert produktionsbatch undergår. Produktet har en holdbarhed på ni måneder.

Den nye linje producerer ca. 6.000 flasker i timen med stor præcision. Som fabrikschef Gaëtan Moyroud, udtrykker det: “Skønt vi registrerer meget få frasorteringer (i omegnen af syv enheder pr. 100.000 flasker), giver Ishida kontrolsystemet på den nye linje vore kunder ekstra bevis for vores produktionskvalitet.”


For yderligere information kontakt salgschef Martin Petersen, tlf. +45 2338 8995 hos MULTIVAC A/S, som sælger og servicerer ISHIDA traysealere, multiheadvægte, X-ray scannere og andet kontroludstyr i Danmark

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.063