23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Som smurt: Nyt bæger styrker markedsposition

Den finske markedsleder Valio, der producerer friske mejeriprodukter, har fået RPC Superfos til at give deres emballage til smørprodukter et kvalitetsløft. Resultatet er let at få øje på.

Når man er markedsleder, er man nærmest forpligtet til at levere emballage af høj kvalitet. Valio Ltd. er markedsleder i Finland inden for mejeriprodukter, og da mejerivirksomheden besluttede at re-lancere det smørbare produkt Valio Oivariini®, blev blikket rettet mod RPC Superfos. Emballageleverandøren har udviklet og fremstillet den rigtige emballage til formålet. Tanja Virtanen-Leppä fra Valio Ltd. arbejder i afdelingen for emballageudvikling og forklarer:

“Vi ser RPC Superfos som en anerkendt leverandør af sprøjtestøbt plastemballage og ved, at vi derfra kan få en løsning på et højt teknologisk niveau. Derfor var RPC Superfos et indlysende valg for os, da vi gik i gang med at forbedre den emballage, vi førhen brugte til Valio Oivariini®.”

Lettere at kende på hylden
Valio ønskede på én gang at modernisere bægeret til det smørbare produkt og samtidig beholde en række klassiske Valio Oivariini® design elementer. Målet er at få det til at præsentere sig iøjnefaldende på hylden gennem et stærkt visuelt udtryk og et tiltalende udseende.

“Resultatet er meget tilfredsstillende. Den ny emballage, der er udviklet specielt til os, er mere end bare en ansigtsløftning. Vi sætter stor pris på lågets farvekodning og det særlige design, som gør det nemt at tage låget af og på. Desuden tilfører de talrige muligheder for dekoration i høj kvalitet værdi til vores produkt,” siger Tanja Virtanen-Leppä og fortsætter:

“Både vores kunder og distributører synes, at det nu er lettere at genkende de forskellige varianter på hylden, så det nye skræddersyede bæger indfrier vores forventninger.”

Den kundetilpassede emballageløsning er resultatet af et længere projekt, hvor nøglemedarbejdere fra Valio arbejdede tæt sammen med teamet fra RPC Superfos. Tanja Virtanen-Leppä siger:

“Vi har haft fornøjelsen af en smidig projektstyring med tydelige planer og tidsfrister samt en klar ansvarsfordeling.”

Valio har investeret i outdoor og online annoncering samt i tv-reklamer for at understøtte lanceringen af Valio Oivariini® i den nye emballage. På den måde styrker den nye emballage mærkets position som nr. 1 for smørbare produkter i Finland.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.047