23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Transport Emballage A/S deltager på FoodTech messen i Herning.

Mød os på FoodTech messen fra d. 28. - 30. oktober, hvor vi præsenterer flere spændende nyheder, og giver indsigt i nye, banebrydende og bæredygtige transportemballager til fødevarer.

I år udstiller vi på en 84 m² stor stand, sammen med vores mangeårige partner, Paul Craemer GmbH. Paul Craemer GmbH er bedst kendte som ophavsfabrikken til den kendte H1 palle, som benyttes i vid udstrækning af fødevareindustrien. Sidenhen har de specialiseret sig i højkvalitets produkter, der henvender sig til både de mest hygiejniske områder, samt højlagre og returemballage til mangeårig brug.

Vi sætter i år fokus på volumenreducering og kostoptimering, af både interne- og forsendelses emballager til mangeårig brug.
Vi præsenterer bl.a. vores søsterselskab, Smart Carriers Denmark, som er en salgs- og udlejningsvirksomhed specialiseret i opbevaring og forsendelser af flydende fødevarer. Se mere her: www.smartcarriers.dk
Der er en stadig stigende opmærksomhed for bæredygtige emballager, der nedsætter udledningen af Co2 men samtidig reducerer omkostningerne.
Via den høje volumenreducering som stabelvendbar- og foldekasser tilbyder, reduceres omkostningerne til returfragten og der frigøres lagerkapacitet. Nogle kasser giver helt op til 80 % reducering af volumen. Kasserne er produceret til mange års brug, hvilket gør dem til et rentabelt valg af emballage.
Kom hen på vores stand og hør mere om hvilke fordele vi kan tilbyde jer.

Vi byder jer velkommen på FoodTech fra d. 28. – 30. oktober 2014
Dansk Transport Emballage A/S udstiller i hal M stand nr. 9744 - Print billet her

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047