23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimeret vakuum-skinpakning fra MULTIVAC

All-round stabilitet – selv ved høje produkter

I fødevareindustrien er vakuum-skinpakker ikke blot garant for perfekt hygiejne og maksimal holdbarhed, men de er også populære på grund af den attraktive måde, hvorpå produktet præsenteres på salgsstedet. Den nye MULTIVAC R 575 MF PRO pakkemaskine kan nu producere skinpakker af højeste kvalitet med produkter på op til 90 mm i højden.

Attraktivt udseende på fødevarer er lige så vigtigt i forbrugerens købsbeslutning som tilliden til perfekt hygiejne og maksimal holdbarhed. Derfor har mange producenter tillid til vakuum-skinpakker. Produktet pakkes i en lufttæt emballage, og folien smyger sig tæt ind til produktet uden at påføre spændinger. Desuden præsenteres produk-tet på en attraktiv måde. Det er ikke kun ved kød- og fiskeprodukter, at denne pakkemetode gøres synlig for forbrugeren ved første øjekast.

Overbaneformning optimerer pakkeprocessen
MULTIVAC R 575 MF PRO pakkemaskinen er optimeret med henblik på pakning af høje produkter. I modsætning til standard-pakkemaskinen til fremstilling af skinpakker er der integreret en overbane-formstation i denne model. Den former overfolien før den føres ind i svejseværktøjet. Folien varmes op igen i svejsedomen, før den lægges rundt om produktet, der skal pakkes. Dette ekstra mellemtrin øger stabiliteten i skinpakkeprocessen.

Højeste pakkekvalitet
Denne innovative proces sikrer, at overfolien i svejseværktøjet allerede har formen på det produkt som skal pakkes. Den ekstra opvarmning gør folien tilstrækkelig formbar til at passe stramt og glat rundt om produktet. Idet foliens formbarhed også medfører optimal svejsning af over- og underfolie, sikres tilmed maksimal pakkesikkerhed. Denne optimerede procedure er særligt velegnet til meget høje produkter, idet overfolien i svejseværktøjet skal dække en længere overflade under pakningen. Ved kontakt med de emballerede produkter falder temperaturen sædvanligvis og dermed foliens plasticitet, som udgør en fare for emballagens kvalitet.


Dybtræk i stedet for traypakning
Dybtræksteknologien på R 575 MF PRO er også fra et økonomisk synspunkt suveræn i forhold til traypakning, som ofte anvendes til pakning af høje produkter. Folie fra rulle reducerer omkostningerne til pakkemateriale og lagerhåndtering. Grundet højere kapacitet er dybtræksproduktion af vakuum-skinpakker væsentlig mere effektiv end traypakning. Ved dybtræk kan pakkedesign endvidere nemt tilpasses individuelle kundebehov.

Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og markedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har lidt over 4000 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, PFM, Ishida, Bizerba, Risco, TIPPER TIE samt samarbejde med Krehalon og BEMIS Europe.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.062