23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød AVS på FoodTech

Snyd ikke dig selv for er besøg på standen, hvor du kan samle inspiration og få en snak om løsningen på dine udfordringer i hverdagen.


FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi og byder på masser af inspiration og ny viden.

På messen mødes fagfolk med en professionel tilgang til deres produkter og den positive udvikling i dansk fødevareindustri smitter i høj grad af på messen, hvor flere end 250 udstillere har valgt at deltage.

Med vores brede produktprogram og vores specialiserede viden kan vi løse de fleste opgaver inden for fødevareindustrien og vi vil altid i samarbejde med kunden finde den optimale løsning.
Vores mangeårige leverandører er konstant på forkant med de nyeste teknologier og vores salgsteam er via løbende uddannelse i ind- og udland altid ajour med den nyeste viden.

AVS Danmark råder over et stort standardprogram og har mange branchespecifikke godkendelser. Vi er gearet til at løse opgaver i mange forskellige brancher bl.a. medicinalindustrien, videnskab/bioteknologi, glasfremstilling og levnedsmiddelindustrien.

Snyd ikke dig selv for er besøg på standen, hvor du kan få inspiration om bl.a. vakuum-løsninger, eliminering af statisk elektricitet, båndtransportører, fjernelse af olietåge samt blæseteknik.

Vidste du fx at 80% af høreskaderne i industrien stammer fra trykluftstøj? AVS har løsningerne til at dæmpe støjen.
Kæmper du med statisk elektricitet i din hverdag? AVS har ioniseringsløsninger, der kan afhjælpe problemet – både med og uden trykluft.

Kom forbi den store fællesstand L 9320 på Science Street og giv os vores næste udfordring – vi glæder os til at se dig.

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047