23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lær om fødevaresikkerhed og rustfrit produktionsudstyr

Der er stor bevågenhed omkring hygiejne i produktionsudstyr, fordi der i værste fald kan opstå fødevaresikkerhedsmæssige problemer.

Kom på kurset ”Fødevaresikkerhed – rustfrit produktionsudstyr” som FORCE Technology afholder d. 12. – 13. november 2014 i Brøndby.

Du får et indgående indblik i hvilke forhold, der har betydning for hygiejnen. Herunder hvor vigtigt det er, at fødevarevirksomheden allerede i indkøbsfasen specificerer hvilke krav, der skal stilles til materialer og svejsninger samt til det hygiejniske design.

Korrekt kravspecifikation er alfa og omega
Er kravene ikke specificeret korrekt, kan resultatet være et anlæg, der allerede fra start har hygiejneproblemer. Et meget velkendt problem er biofilm, der dannes i anlægget, og som kan være meget vanskelig at fjerne ved rengøring.
Få indgående kendskab til biofilm: Dannelse af biofilm, hvad er biofilm, og hvilke risici, er der forbundet med biofilm i anlægget, både fødevaresikkerhedsmæssige og produktkvalitetsmæssige.

Rengøring krydret med praktiske eksempler
Der er også fokus på valg af såvel rengøringsproceduren og som kursist får du en forståelse for emner som optimering og validering af CIP procedurer. De tekniske indlæg omkring materialespecifikationer, svejsning, hygiejnisk design, biofilm og rengøring/kemikalier bliver godt krydret med eksempler fra dagligdagen.

Tilmeld dig
Tilmeld dig kurset hos Jette Jacobsen på telefon 43 26 74 26 eller på mail jtj@force.dk. Læs mere om kurset ”Fødevaresikkerhed – rustfrit produktionsudstyr”.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

MKB
Marianne Krogsgaard Berg
Content Marketing Specialist
+45 43 25 70 59 mak@forcetechnology.com

Send til en kollega

0.047