23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SP Technologies udstiller maskiner fra vores samarbejdspartnere på FoodTech 2014

Kig ind på stand J7240. SP Technologies udstiller igen maskiner og udstyr fra nogle af vores samarbejdspartnere. Disse maskiner og udstyr er for håndtering af pulver og granulat produkter. De sælges enkeltvis eller kan sammensættes til systemer.

Fra Sweco:
- Nyt samarbejde er skabt mellem Sweco og SP Technologies og her kan du se en 24” sigte i funktion. Sweco har stor erfaring med fremstilling og levering af sigter og separatorer til bl.a. fødevare-, pharma-, mineral-, plastik- og kemi industrien.

Fra Unitrak Powderflight:
- Powderflight er en støvtæt conveyor, som anvendes til lodret transport af produkt. I conveyor indløbet fluidiseres produktet før det transporteres lodret op til udløbet.

Fra HS Umformtechnik:
- Spar tid og penge i forbindelse med montage af transportrør. Anvend de let montbare rørkoblinger, som er en prisgunstig løsning i stedet for påsvejsning af flanger.
- Rustfri rørbøjning med stor radius - levering straks fra lager
- Kort leveringstid af rørbøjninger med stor radius i aluminium og sort stål.
- Slidstærke rørbøjninger med stor radius, fremstillet i et specielt overfladebehandlet rustfrit stål materiale, der er meget velegnet til pneumatisk- eller vacuumtransport af stærkt slidende produkter.

Fra Coperion:
- Nyhed: Hygiejnisk PLUS cellesluser. De første cellesluser i verden, der er certificeret af EHEDG for tør rengøring - certifikat type ED.
- Se også den kompakte tovejsfordeler WYK-CIP i funktion, som er en revolution indenfor CIP rengøring og som møder alle kriterier med uovertruffen perfektion.

Fra Vortex:
- Orifice gate ventilen er specielt udviklet til pulver applikationer og har en række fordele - den er selvrensende, har 100% fri passage for produkt og er 100 % støvtæt
- Roller gate ventilen anvendes til produktet som er i frit fald. Ventilens fordele er pakningsskifte uden demontage, 100% støvtæt, 100% fri passage for produkt og ingen ”lommer” hvor produkt kan ophobes
- 2-, 3- eller 4 vejs skiftespor af sambyggede Orifice gate ventiler - er ideelle til pneumatisk transportanlæg (både tryk og vakuum) - Kan modsat de fleste andre fordelere, skifte position under drift.

SP Technologies ApS
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27674623
P nummer: 1010492633

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047