23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Store besparelser med excentriske pumper uden akseltætninger

Hvis du vil minimere produktionstabet i din virksomhed, skal du installere en af de nye excentriske pumper fra Mouvex. Pumpegruppen A/S viste et udvalg af de nyeste modeller på Foodtech-messen i Herning den 28.-30. november 2014, Stand: J-7216.

Mouvex pumper er selvansugende og kan således trække væske ind, selv om pumpen er tom før opstart. Pumperne er beregnet på at overføre væsker af meget varierende viskositet. Pumperne er endvidere selvtømmende, hvilket reducerer produktspild før CIP rengøring, og de kan tåle at køre tør i op til 5 minutter.

Mouvex' særlige excentriske pumpedesign, hvor pumpeakslen er forseglet af en dobbelt rustfri stålbælg til at optage de excentriske bevægelser, resulterer såvel i reduceret vedligeholdelse, som lavere nedetid, og derved også højere produktivitet.

Der findes i udgangspunktet tre forskellige modeller i fire forskellige serier, hvor SLS-serien især er velegnet til fødevareindustrien. Pumperne leverer et meget nøjagtigt og konstant flow over tid selv ved meget lave pumpehastigheder. Udover SLS-pumperne leveres også pumpeserierne Micro C, SLC og C, som tilsammen kan håndtere fra 4 l/h helt op til 36 m3/h.

Designet med de tætningsfrie aksler gør endvidere SLS-pumperne i stand til selv at kompensere for mekanisk slid. Det er med til at opretholde ensartede strømningshastigheder over tid, hvilket resulterer i øget produktivitet og energibesparelser, sammen med evnen til at håndtere både tyktflydende, tynde, aggressive og slibende væsker. Den nye generation af Mouvex' excentriske pumper er således designet til at yde optimal ydelse med højest mulig sikkerhed til fødevareindustrien, men også kemiske og øvrige industrielle miljøer.

Fordele:
Selvansugende fra tørstart
Selvtømmende
Tåler tørløb (max 5 min.)
Excentrisk design - ingen akseltætninger
Konstant flow over tid
Enestående kompressoreffekt, der pumper rørstrengen tom for produkt inden CIP rengøring
Viskositet op til 10.000 cps
Meget skånsom produkt-håndtering

Fakta:
De excentriske pumper leveres fra 4 l/h op til 36 m3/h
Max. tryk 6-16 bar
3 x 400 V, variable eller faste omdrejninger
Velegnet som pulsationsfri doseringspumpe
Fødevaregodkendte modeller iht. FDA, EC1935/2004, EHEDG, samt ATEX

Se en demonstration af pumperne på se dette link

Yderligere oplysninger:
Johnny Petersen, produktchef hos Pumpegruppen, telefon 45 93 71 00 eller e-mail: jp@pumpegruppen.dk

OM PUMPEGRUPPEN A/S
Pumpegruppen A/S er en dansk virksomhed, der siden 1989 har leveret pumper til kemi-, fødevare - og den farmaceutiske industri , vandværker og rensningsanlæg. Selskabet repræsenterer en række førende produkter fra kendte pumpefabrikanter såsom Grundfos/Alldos, Wilden , Speck , FTI , Mouvex, OBL, Quattroflow med flere.
I samarbejde med kunderne udføres test og rådgivning om pumper og pumpeløsninger. Virksomheden forhandler pumper af høj teknisk kvalitet og er lagerførende af pumper, reservedele og tilbehør. Medarbejderne har stor teknisk viden og forståelse for kundernes behov. Når den ønskede vare er på lager, sendes den samme dag.
PUMPEGRUPPEN har kontor, værksted og lager i Kongens Lyngby, og har en Jyllandsafdeling i Rønde. Se mere på www.pumpegruppen.dk eller kontakt os for mere information på telefon 45 93 71 00, e-mail: info@pumpegruppen.dk

PUMPEGRUPPEN A/S
Lundtoftegårdsvej 95
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13441707
P nummer: 1000564265

Kontaktperson

Niels Birger Jensen
Salgsingeniør / Sales Engineer
+45 21364060 nbj@pumpegruppen.dk

Send til en kollega

0.094