23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg RMIG på Nordeuropas største landbrugsmesse

Nordeuropas største landbrugsmesse Agromek løber af stablen fra den 25.- 28. november 2014 i MCH Messecenter Herning.

På Agromek præsenteres udstillernes produktnyheder - lige fra de største traktorer og markredskaber til alt, hvad du skal bruge til staldmekanisering. Messen er derfor et vigtigt mødested for hele landbrugsindustrien; dens leverandører, kunder og samarbejdspartnere.

RMIG deltager på messen for første gang i år og præsenterer forskellige produkter inden for perforeret metal og strækmetal til landbrugsindustrien. ”Agromek giver os en unik mulighed for at fremvise vores produkter til danske og udenlandske kunder. Vi producerer en lang række forskellige produkter til behandling af korn og frø.Vi fremstiller blandt andet: Trieur-plader og soldplader til blandt andet hammermøller ”, siger Jesper Stege, Key Account Manager, RMIG.

Du finder RMIG på stand nr. 3104, Hal D.

Mere information om RMIG

RMIG er verdens største producent og leverandør af perforeret metal, og det er RMIGs vision at være ”Det bedste Valg” for vore kunder, aktionærer og medarbejdere. Med produktions-enheder og salgskontorer over hele Europa og mere end hundrede års erfaring inden for perforeringsindustrien, er vi i stand til at tilbyde en enestående service inden for levering af perforerede plader og strækmetal. Se www.rmig.dk for mere information.

RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64113119
P nummer: 1002183473

Kontaktperson

MFD
Majken Falkenberg Dohn
Group Marketing Manager
mfd@rmig.com

Send til en kollega

0.048