23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hold øje med flowet i dit trykluftsystem – du kan opdage lækager før de bliver for omfattende.

Trykluft er en dyr ressource, som af de fleste produceres af egen kompressor, så virksomheden kan styre udgifter til netop det behov de måtte have. Men lækager på systemet er dyre i driftsomkostninger.

Som tabellen ovenfor viser, er der store besparelser i at finde og udbedre lækager før de udvides, men også for at sikre sig kompressorer, lufttørrere, filtre og trykluftmaskiner modtager eller leverer det flow de optimalt fungerer ved, for således ikke at lide tab i driftseffektivitet eller unødvendig service, hvis skaden ikke fanges tidligt nok.
Til dette formål har vi i samarbejde med anerkendte CS Instruments mulighed for at levere forbrugssensorer, som overvåger dit flow. VA 420 er vores bedste løsning til langt de fleste behov, og denne enhed leveres integreret med målesektion i størrelser fra 1/4” til 2” i diameter. Standard er 16 bar, men denne enhed kan også leveres med PN 40. Alternativt har vi også sensoren VA 400, som skal installeres direkte i virksomhedens egne rør. Denne sensors store fordel er at standard modellen let passer i rør op til 12” diameter.

Se mere om dette og andre produkter på: www.ultra-shop.dk eller ring på +45 80 30 30 20, og få svar på dine spørgsmål i dag.

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141

Send til en kollega

0.047