23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hanovia UV-systemer fra AxFlow

Hanovia udvikler og fremstiller integrerede desinfektionssystemer med ultraviolet lys. Lavtryks- og mellemtryks-lampeteknologi.

Anlæggene er udviklet til behandling af procesvand, spildevand, sukkersirup luft samt overflader. Anlæggene kan leveres med UV-sensor, automatisk rensemeknisme samt elektropolerede for sanitær brug. Med computerstyring og energikontrol kan anlægget selv justere behandlingseffekten efter flowmængden og vandkvaliteten.

Total og permanent deaktivering
En mikroorganisme består af et stort antal makro-molekyler der sætter den i stand til at leve og formere sig. Med ultraviolet lys ødelægges mikroorganismernes evne til at formere sig og de dør hermed.

En konventionel lavtryks UV-lampe skader kun mikroorganismernes DNA med monokromatisk UV lys med en bølgelængde på 254 nm (DNA absorberer maksimalt UV i området fra 260 til 265 nm). På trods af dette kan mikroorganismer reparere sig via enzymer og andre bio molekyler. Denne reparation kan forekomme ved påvirkning af lys (foto reaktivering) eller i mørke (mørke reaktivering).

Hanovia UV-systemet består af følgende:
- bestrålingskammer med flanger
- UV sensor
- PT100
- luft og drænventil
- kontrolskab med PLC- eller relæstyring og overvågning samt timetæller.
- Bestrålingskammeret er udført i AISI 316L Rust- og syrefast stål med tilhørende styreskab. Alle materialer lever op til CE kravene.

Se mere her

AxFlow A/S
Schæfergårdsvej 19
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20557699
P nummer: 1004625253

Kontaktperson

CBT
Charlotte Bagger Thomsen
Produktchef
+45 48168870 cbt@axflow.dk

Send til en kollega

0.047