23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTF Rustfri standard kurve, stabelbar

Standard kurve til Levnedsmiddel, Pharma og laboratorier i rustfri stål i såvel Aisi 304 som Aisi 316. Hør mere om NTF som leverandør af trådkurve og vores store udvalg som vi producere i såvel små og store seriestørrelser.

NTF trådkurve er fremstillet af rustfrit stål med henblik på robusthed og rengøringsvenlighed. De har en optimal hygiejnisk konstruktion, kurvene fås i mange forskellige størrelser og udførelser. Stærke, stabile og holdbare trådkurve i rustfri stål, i standardudførelse som opbevaringskurve i opbukket udførelse samt autoklavekurve m.m. Udførelsen refererer til kurvens konstruktion. Trådkurvene udføres i såvel pressegitter som punktsvejst trådnet med rundstålsramme. Nettype, tråd og maskeafstand tilpasses produktet, ramme og afstivning tilpasses belastningen. Kurvenes specifikationer udføres med hensyntagen til håndteringsprocessen, funktion, pladskrav og andre kundeønsker.

Uanset din opgave, er det afgørende for NTF-Aalborg at være maksimal fleksibel og tilbyde fleksible løsninger. Din opgave er vores udfordring – lad os løse den i fællesskab.

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18236001
P nummer: 1003509454

Send til en kollega

0.031