23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksportemballage i plast

Let løsning – kræver ingen certificering. Eksport af varer stiller ofte store krav til emballagen, da forsendelser tit er længe undervejs og udsættes for temperaturudsving, fugt og genhåndtering.

Olitec Packaging Solutions, tilbyder komplette emballageløsninger i plast. Plastemballager kræver ingen certificering ved eksport, hvilket er en stor fordel ved forsendelser til bl.a. USA og Østen.

Udviklingen viser, at et stigende antal lande foretrækker at få leveret varer på plastpaller, fremfor gammeldags træpaller. Dette er især for at forhindre spredningen af svampe og plantesygdomme samt insekter som kan leve i træemballage og derved eventuelt skade den naturlige flora.

Plastpaller fås i alle gængse størrelser også 1100 x 1100 mm og 1140 x 1140 mm., som kan effektivisere din containerudnyttelse markant.

Plastemballage er let, hvilket er en fordel ved manuel håndtering. Samtidig er plast resistent overfor vand, olie og mange typer syrer og baser. Dette gør at plastemballage ikke ændrer vægt eller går i stykker ved at blive udsat for fugt og regn.

Typisk eksportemballage hos Olitec:

• Eksportpaller i plast
• Palleark i plast
• Bølgeplast kasser
• Absorbenter til at sikre dine produkter mod fugt
• VCI rustbeskyttende emballage

Find mere inspiration på vores hjemmeside.
For yderligere information kontakt os gerne på telefon 70 271 275 eller send os en mail.

STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16427284

Send til en kollega

0.078