23948sdkhjf
Del siden
Annonce

5 x igen.

Röchling Meta-Plast A/S.

For femte gang siden opstarten i 1991 udvider Röchling Meta-Plast A/S i Allingåbro. Udvidelsen, der som altid udføres med lokale håndværkere, gælder denne gang en ny produktionshal på næsten 600 kvadratmeter.
Virksomheden etablerede sig med en filial i Letland i 2005, og her har den succesfulde virksomhed også udvidet flere gange.

Ny automationsafdeling.
Adm. direktør Martin Busk Jensen fortæller, at hallen kommer til at rumme en ny automationsafdeling med de seneste nye og avancerede CNC-maskiner betjent af robotter og andet automatiseringsudstyr.
”Kravene til os gør at vi altid må have planer og visioner, der placerer os et hestehoved foran vores konkurrenter. Det skal samtidig sikre, at arbejdspladserne forbliver her i Allingåbro”.
Umiddelbart kan det virke som et paradoks, at robotter kan fastholde lokale arbejdspladser, men erfaringerne viser, at det vitterlig forholder sig således.
“Vi etablerede virksomhed i Letland, fordi vi var blevet for dyre til at lave simple opgaver i Allingåbro. Risikoen var, at vi ville miste det hele, men nu kunne vi pludselig lave konkurrencedygtige priser i bunden af pyramiden, og vi kunne samtidig tilbyde små stykantal af komplicerede emner”, forklarer teknisk direktør Paul Busk Jensen.
Han forklarer, at den nye automatiseringsafdeling er et nødvendigt skridt på vejen for at kunne trække nogle af disse emner hjem igen.

Röchling Industrial Allingaabro/meta plast
Tøjstrupvej 31
8961 Allingåbro
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19270335
P nummer: 1001320247

Send til en kollega

0.031