23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt Industrinetværk på Fyn

Er du interesseret i et fynsk industrinetværk, der har netværk, samhandel og fynsk vækst som hovedformål? Medlemskabet er gratis, og netværket styrker dine forretningsforbindelser.

Egatec er initiativtager til Industrinetværk Fyn til gavn for produktions- og fremstillingsvirksomheder og underleverandører, så vi alle kan få skabt stærke relationer på kryds og tværs samt øge vores sparring og samhandel.



Industrinetværk Fyns format

Vi bliver 40-50 personer fra fynske produktions- og fremstillingsvirksomheder og underleverandører, der mødes én gang om måneden til et morgenmøde á to timers varighed, som altid foregår en tirsdag. Møderne foregår i Odense - medmindre vi skal ud af huset på f.eks. virksomhedsbesøg. På morgenmøderne er netværk selvfølgelig altid på programmet, men vi har også skiftevis sparring, oplæg og andre tiltag på dagsordenen. Dine ønsker og input til tiltag er mere end velkomne!



Vil du gerne være med? Vil du vide mere? Eller har du idéer til tiltag, vi skal sætte på dagsordenen i Industrinetværk Fyn? Så kontakt os endelig, så vi sammen kan skabe et stærkt netværk til gavn for fynsk industri og økonomi.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til André Hansen (ah@egatec.dk) eller Kathrine Bov (ksb@egatec.dk).

Mere info her

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Send til en kollega

0.04