23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny, prisgunstig printer til små printlayouts

Med TTO 05 har MULTIVAC Marking & Inspection føjet en ny termo-transfer printer med en printbredde på op til 32, en opløsning på 300 dpi og op til 500 mm/s til produktprogrammet.

Som den mindste termo-transfer printer i programmet er TTO 05 en prisgunstig løsning til printlayouts med en max. størrelse på 32 x 40 mm. Printeren er den optimale løsning til enkle etiketteringsopgaver på bånd- og inline-anlæg fra MULTIVAC Marking & Inspection. Da den kan køre både intermitterende og kontinuerligt, er den velegnet til mange forskellige applikationer. I kontinuerlig drift når den op på 500 mm/s.

Digitalt styrede varmelegemer sikrer præcis opvarmning områderne på farvebåndet, hvor der skal printes. På de opvarmede punkter smelter harpiks- eller vokslaget på folien og overføres til etiketten som synligt print. Med denne metode opnås der på TTO05 en høj opløsning på 300 dpi, så selv små fonte bliver læselige.

Farve-touchskærm: intuitiv betjening og perfekt overblik
Styring af TTO 05 sker via en ekstern 5,7 “ farve-touchskærm med intuitivt betjeningskoncept. Terminalen viser bl.a. en WYSIWYG printforhåndsvisning med zoomfunktion, som gør farvebåndsudnyttelsen synlig og der er tilstrækkelig hukommelse til en lang række forskellige layouts.TTO 05 er velegnet til printning af prædefinerede data som tekst, grafik eller logoer og der kan printes variable data som dato og batch-nr. Med variabel real-time-data er der mulighed for opdatering af tidsfelter, f.eks. kalkuleres holdbarhedsdato automatisk.

Den lille termo-transfer printer er tilmed meget økonomisk i drift: det koblingsfrie bånddrev minimerer risikoen for at båndet knækker og dermed stoptid. Desuden reducerer den lille afstand på kun 1 mm mellem etiketterne driftsomkostningerne. Båndlængden på 600 mm og båndsparefunktionen, der fordobler båndets levetid, bidrager også væsentlig til økonomien i printeren.

Forbrugsmateriale: førsteklasses kvalitet fra én leverandør
Idet termo-transfer-printeren kan printe på mange forskellige materialer fra papir til plastic, tilbyder MULTIVAC Marking & Inspection fem termo-transfer-bånd med forskellige egenskaber til printning med TTO modeller. Printhoveder er også en del af produktprogrammet.

Det komplette program af termo-transfer-printere består af modellerne TTO 05, TTO 10 og TTO 20. Sidstnævnte er designet til printbredder på op til 53 mm (TTO 10) og 107 mm (TTO 20) og betjenes via terminalen på pakkemaskinen eller mærkningsanlægget.

Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og markedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har lidt over 4000 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, PFM, Ishida, Bizerba, Risco, TIPPER TIE samt samarbejde med Krehalon og BEMIS Europe.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.063