23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ZF Danmark tilbyder reparation og vedligehold af gear, koblinger, aksler, styringer mv.

Du får et team af fuldt uddannede montører og mekanikere, som alle har et indgående kendskab til ZF's produkter, ligesom de altid arbejder ud fra de certificerede kvalitetsnormer.

Åbningstider
Såvel værkstedet i Taastrup som i Aalborg har åbent som følger:

Mandag – onsdag kl. 7.00 - 15.20
Torsdag kl. 7.00 - 15.00
Fredag kl. 7.00 - 13.00

MobilService
I forbindelse med alle produkter, har ZF Danmark en velfungerende MobilService. MobilService er produktspecialister, der kommer ud til kunderne i specialindrettede servicebiler med testudstyr og specialværktøj. Vores MobilService udfører fejlfinding og problemløsning i marken, hvor der i nogle tilfælde også kan blive tale om reparationer på stedet.

Præventiv vedligeholdelse
ZF DANMARK kan give tilbud på programmer til præventiv vedligeholdelse af ZF produkterne i større køretøjsflåder. Et eksempel her er større busoperatører samt større lastbilvognmænd, der igennem vedligeholdelseskontrakter på ZF produkterne i deres køretøjer, kan budgettere med faste LCC omkostninger i køretøjets indsatstid. Intervallerne for de præventive vedligeholdelsesarbejder indrettes efter køretøjets brugsprofil

TestmanPro
Alle montører og mekanikere er udstyret med en laptop, som naturligvis er installeret med den sidste nye software, og de er altid i stand til online at hente lige præcis den software, som optimerer dine ZF produkter.

ZF Danmark ApS
Tåstrupgårdsvej 8-10
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81091412
P nummer: 1002613491

Kontaktperson

Send til en kollega

2.024