23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Munchere (neddelere) fra AxFlow

Mono Munchere er neddelere med lav hastighed og stort drejningsmoment.

Muncheren fra Mono Pumps Ltd. er en neddeler der i hovedtræk består af 2 aksler der kører med forskellige hastigheder for at optimere neddelingen. Typisk mellem 30 til 65 o/min. På akslerne sidder knive og mellemstykker i hærdet molybdænstål, som kan fås i forskellige tykkelser og det er disse der giver en effektiv neddeling.

Muncheren kan anvendes til mange forskellige applikationer, såsom slam med vatpinde, grene, tekstiler, kondomer etc, ved indpumpning på rådnetanke, foran centrifuger m.m.. Ligeledes også til biogas, til industriaffald, på slagterier, i fiskeindustri, lufthavne og andre steder hvor der er risiko for tilstopning af f.eks. ekscentersnekkepumper, centrifugalpumper, vekslere og meget mere.

Muncheren kan monteres i vertikale og horisontale rørinstallationer og kan ligeledes monteres i eksisterende beton kanaler såsom indløb på renseanlæg. Kapacitet ligger mellem 0 – 500 m3/time og i normal udførelse brugbar til medier med TS på op til 8%

Andre egenskaber som kendetegner en Mono Muncher er et meget lavt strømforbrug i forhold til andre typer neddelere, en meget høj virkningsgrad og lang levetid. Det er ikke unormalt at man ikke skal servicere en Muncher i op til 2 år, dog anbefales det altid at man giver Muncheren et eftersyn 1 gang pr. år.

Se mere om vores munchere

AxFlow A/S
Schæfergårdsvej 19
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20557699
P nummer: 1004625253

Kontaktperson

CBT
Charlotte Bagger Thomsen
Produktchef
+45 48168870 cbt@axflow.dk

Send til en kollega

0.047