23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MULTIVAC fortsætter sin vækst

I det seneste år har MULTIVAC yderligere styrket sin markedsposition. Det var budskabet fra CEO Hans-Joachim Boekstegers på Anuga FoodTec-messen i Köln.

Udviklingen skyldes primært det brede produktprogram med skræddersyede pakkeløsninger samt virksomhedens internationale tilstedeværelse. På messen udstillede MULTIVAC innovationer inden for alle pakkeformer, inspektion samt mærkning og etikettering til fødevareindustrien.

I 2014 udviklede alle forretningsenheder hos MULTIVAC sig positivt – både i Tyskland og internationalt. Omsætningen for MULTIVAC Gruppen steg med ca.10 procent til ca.780 mio. Euro. Man var desuden i stand til yderligere at konsolidere den stærke markedsposition. “Den positive forretningsudvikling er et bevis på, at vore pakkeløsninger imødekommer markedskravene. Senest har vi fokuseret på en udvidelse af produktprogrammet og en række individuelle pakkeløsninger samt international tilstedeværelse som vore kunder ønsker det”, forklarede Boekstegers. “Ordreindgangen i årets begyndelse har indfriet vore forventninger. Krisen i Ukraine er naturligvis mærkbar grundet en nedgang i salget til Rusland og Ukraine, men det kompenseres vha. vækst i andre regioner. Vi formoder, at denne og andre geopolitiske kriser fortsat vil have indflydelse på forretningen i dette år.”

MULTIVAC investerer p.t. 11,9 mio. Euro i opførelsen af et nyt logistikcenter i hovesædet i Wolfertschwenden, således at reservedelsleverancerne til kunderne kan optimeres yderligere. Logistikcenteret bliver indviet medio 2016. Lignende centre er under planlægning i andre regioner i verden.

Dertil udvides salgs- og serviceorganisationerne, der i dag beskæftiger mere en 2.500 medarbejdere, systematisk. I salgsselskaberne tilføres endvidere lokal kapacitet til renovering af sliddele som varme- og svejseplader for yderligere at optimere den lokale service. MULTIVAC Gruppen har mere en 4.400 ansatte og er repræsenteret på alle konti-nenter med mere end 70 datterselskaber.

Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og markedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har over 4000 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, PFM, Ishida, Bizerba, Risco, TIPPER TIE samt samarbejde med Krehalon og BEMIS Europe.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.063