23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elite smiley til ALBE Emballage A/S

Albe Emballage A/S har for 4. gang i træk fået tildelte den gladeste smiley fra Fødevarestyrelsen. Dermed har ALBE Emballage A/S opnået en Elite Smiley.

Albe Emballage A/S havde tirsdag den 14. april besøg af fødevarestyrelsen, som for 4. gang i træk tildelte virksomheden den gladeste smiley. ALBE Emballage A/S har dermed opnået en Elite Smiley, som er den bedste certificering i fødevarestyrelsens smiley-ordning. Elite smiley'en uddeles til virksomheder der har storsmilende smiley'er og ingen anmærkninger på de fire seneste kontrolrapporter og i de seneste 12 måneder.

ALBE Emballage A/S leverer i dag et bredt udvalg af emballager egnet til kontakt med fødevarer. I virksomhedens sortimentet finder du bl.a strækfilm, pallehætter, poser, sække og polykordel, som leveres til en lang række kunder i fødevareindustrien.

ALBE Emballage A/S arbejder hele tiden på at blive bedre som leverandør af emballage egnet til kontakt med fødevarer. Virksomheden gennemgår løbende kvalitetskontrol og stiller høje krav til emballagen for at sikre at den lever op til de strenge krav fra kunder og myndigheder.

Du er velkommen til at kontakte ALBE Emballage A/S ved spørgsmål omkring emballage.
Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Ønsker du mere information om virksomheden kan du se mere på: http://www.albeemballage.dk/

Læs hele rapporten fra Fødevarestyrrelsen - Klik her

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Kontaktperson

Pernille Gregersen
Marketing
+45 44 20 93 06 pg@albeemballage.dk

Send til en kollega

0.063