23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Heavy Duty suger fra EXAIR er nu CE mærket

Uafhængige laboratorieundersøgelser bekræfter nu, at Heavy Duty Dry Vac fra EXAIR opfylder de strenge krav til sikkerhed, sundhed og miljø, der er nødvendige for at blive CE mærket i EU.

Heavy Duty er en robust industri-støvsuger, der er bygget til at suge store mængder tørre materialer på kortere tid end almindelige støvsugere. Det slidstærke design er velegnet til oprensning af hårde og skarpe materialer som stålstykker, metalspåner og sand, men kan også bruges til mere almindelige opgaver.

Heavy Duty er drevet af trykluft og har en 200 ltr. åben tromle. Den er en stille slider med et støjniveau på kun 82 dBA (halvdelen af støjen fra elektriske støvsugere), hvilket gør den velegnet i en lang række industrier. Den medfølgende filterpose opfanger selv helt små partikler ved opsugning af støvende materialer, så den omgivende luft ikke forurenes. Maskinen har hverken motor eller rotorblade, som tilstoppes eller slides. Maskinen er omfattet af fem års garanti.

Heavy Duty leveres komplet med tromle, låg, lukkeventil, genanvendelig filterpose, sugeslange, trykluftslange med drejelige beslag og manometer.

Yderligere info:
AVS Danmark
Tlf. 4656 4343

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.046