23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Global Gateway to Export

For anden gang inviterer "Dansk Fødevareklynge og Udenrigsministeriet til konferencen "Global Gateway to Export", som finder sted d. 9. juni 2015 i Aarhus.

Adgang til markeder og kendeskab til kunder er grundlæggende betingelser for succes og vækst. På denne konference fremhæver det danske Udenrigsministerium og Dansk Fødevareklynge nye globale muligheder og tendenser indenfor fødevaresektoren med fokus på innovation i produktionen.


Ambassadør og centerchef for Eksportrådet Susanne Hyldelund vil indlede konferencen med en kort og præcis introduktion til globale markedstrends. Under den første session vil du også have mulighed for at høre om eksportsuccesen hos den danske fiske- og skaldyrsklynge samt Danish Crown, som har formået at udvikle nye svineprodukter ved hjælp af innovativ teknologi og dybdegående markedsresearch.


Efter en pause med snacks og gode muligheder for værdifuld networking vil du også have mulighed for at få detaljerede præsentationer vedrørende lovende eksportmarkeder og nye eksportfinansieringsmuligheder. Slutteligt vil du have mulighed for at få personlige møder med Eksportrådets sektorrådgivere indenfor landbrug, fiskeri og fødevarer samt andre rådgivere med ekspertise indenfor dansk eksport.


Eksportrådgivere fra 30 lande deltager, og du kan tilmelde dig personlige møder og se programmet her. Bemærk venligst, at tilmeldingssiden er på engelsk.


Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Claus Hermansen, Udenrigsministeriet, på +45 50778662

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Kontaktperson

CH
Claus Hermansen
Generalkonsul
+49 1724347703 claher@um.dk

Send til en kollega

0.047