23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Labeldispenser med IP69 K mod vand og støv

Den nye generation af labeldispensere fra MULTIVAC Marking & Inspection kan anvendes under strenge hygiejnekrav. Uvildige certificeringsmyndigheder har klassificeret dispenserne i hygiejneudførelse med IP69 K.

Mens IP54 klassificering er tilstrækkelig for labeldispensere LD 100 i lavrisikoområder (5: beskyttelse mod indtrængning af støv i skadeligt om-fang; 4: beskyttelse mod vandsprøjt), lever dispenserne i hygiejneudførelse op til IP69 K klassificering. Overholdelsen af højeste beskyttelsesgrad mod støv og vand er godkendt af en uvildige certificeringsmyndigheder.

Beskyttelse mod fugt og overophedning
Med IP69 K klassificeringen bekræftes, at labeldispenseren er støvtæt (kode 6), at der ikke kan trænge vand ind - selv ved højtryksrensning (kode 9), og at vandtemperaturer på op til 80°C kan modstås (kode K). Grundet disse forhold kan dispenserne modstå højtryksrengøring med varmt vand uden skader til følge, hvilket etiketteringssystemer i fødevareindustrien regelmæssigt udsættes for, da de skal leve op til de strenge hygiejnekrav. Dispenserens følsomme drev er beskyttet af et forseglet hus med et effektivt svejsesystem. Mulig overophedning af elmotor og elektronik hindres med et innovativt system til bortledning af varme.

Passer til hele industrien
De modulære dispensere LD 100 og LD 200 muliggør tilpasning til hele industrien. Den store fleksibilitet gør det nemmere at finde prisgunstige løsninger til individuelle behov. Modellerne, som blev introduceret sidste år, blev først integreret i båndanlæg og vil fremover danne grundlaget for alle mærkningssystemer fra MULTIVAC Marking & Inspection.

Den nye dispensergeneration arbejder med servoteknologi og direkte drev uden ekstra kraftoverførsel til fremføring af etiketter. Disse tekniske innovationer fremskynder etiketteringen og giver høj præcision, idet der ikke er nogen elastiske komponenter med uforholdsmæssigt spil mellem drev og fremtræksrulle.

Baggrund: Testforhold for IPX9 K test i henhold til DIN EN 60529
For at vise vandbestandigheden i henhold til kravene i DIN EN 60529, blev en dispenser udsat for en 80°C (+/- 5°) vandstråle. Vandet blev skudt fra en afstand på 100 – 150 mm med et tryk på 10.000 kPa (100 bar) på testenheden. Denne var placeret på en skive, som drejede om sin akse 5 gange/min. For at kontrollere om dispenseren var helt vandtæt, ramte strålen testenheden med et flow på ca. 15 l/min. i 30 sek., i hvert tilfælde fra forskellige vinkler (0°, 30°, 60°, 90°).

Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og markedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har lidt over 4000 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, PFM, Ishida, Bizerba, Risco, TIPPER TIE samt samarbejde med Krehalon og BEMIS Europe.




Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.031