23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Invitation til Tech Tour i Billund

Kom med til en anderledes teknologimesse, når fire virksomheder åbner dørene samme dag og inviterer indenfor.

Den 21. maj 2015 er der fire gode grund til at lægge vejen forbi Billund. Her åbner Zebicon og tre samarbejdspartnere nemlig dørene og inviterer besøgende til Tech Tour. Kom ind bag facaden til rundvisning, networking og snak om nyheder og højteknologiske produkter og processer. Tech Tour arrangeres af DAVINCI development, HN Group, Stansomatic og Zebicon, der alle ligger få minutters kørsel fra hinanden.

En dag med fokus på teknologi
Til Tech Tour er der mulighed for at følge en idé fra koncept til færdigt produkt. De besøgende kan opleve alt fra konceptudvikling, 3D konstruktion og simulering, til avanceret værktøjsfremstilling og produktion af plastemner og stansede dele. Herudover er det muligt at få indblik i fremstilling af 3D printede prototyper og opleve hvordan 3D scanning udføres og anvendes.

Tilmelding og praktiske detaljer
Tilmelding til Tech Tour kan ske på www.techtour-billund.dk. Arrangementet foregår fra kl. 9-17, og der er fri entré og forplejning. Aktiviteterne kører hele dagen, så der er mulighed for at komme på det tidspunkt og i det tidsrum, som passer bedst. Der kører shuttlebus mellem virksomhederne.

Sæt X i kalenderen og kom til Billund d. 21. maj 2015

HN Group A/S
Kløvermarken 310
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16441104
P nummer: 1002982074

Send til en kollega

0.046