23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer din kompressorinstallation til Rolls Royce-niveau.

Og tjen flere penge via energi besparelser!

Det kan være dyrt at producere trykluft, der er derfor mange penge at spare ved at reducere tryktabet og utætheder på din kompressor installation. Vidste du f. eks at en utæthed på 1mm i din trykluft installation årligt koster ca. 6.500 kr. www.granzow.dk/om-os/nyheder/granzow-ny-...

Der er mange penge at spare ved at udskifte dine gamle timer styrede trykluftdræn, til nye moderne niveaustyrede elektroniske dræn. Få et nyt niveaustyret elektronisk dræn -kompatibel til alle filter typer.

Spar penge ved at reducer tryktabet gennem dine filtre – skift dine gamle filterelementer ud til ny filter serie, med 4 til 5 gange mere effektive filtreringsgrader..!

Passer din kompressor til dit behov eller er der penge at spare ved at udskifte dit gamle kompressoranlæg til et nyt og mere energi rigtigt? Er det tid til en ny frekvensreguleret? Har du den rigtige styring? Uanset om behovet er en oliesmurt eller oliefri, stempel-, skrue- eller lamelkompressor så har vi den, & vi i Granzow A/S udfører gerne en energi måling af din eksisterende kompressor.

Kontakt en af vore rådgivere eller serviceteknikere for gennemgang af din kompressor, hele installationen for lækager og optimeringsmuligheder, eller indhent tilbud på levering og udskiftning af filtre og dræn til meget konkurrence dygtige priser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Granzow A/S har serviceret industrikompressorer siden 1935, og sikken en udvikling. Kompressordrift forbruger energi og koster penge. Men forebyggende vedligehold og energivenlige kompressorer med effektive styringer, udstyr & filtre, giver miljøvenlige løsninger og i tillæg store driftsmæssige besparelser. Vi har landsdækkende service med døgnvagt. Tlf. 43202600 e-mail: service@granzow.dk se mere på www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.064