23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vask hænder, så holder du dig sund...

Problem - Vi vasker hænder for lidt På hænderne trives bakterierne og medvirker til smittespredning. Størstedelen af al smittespredning sker via hænderne. Derfor er det vigtigt, at vaske hænder flere gange om dagen.

Problem - Vi vasker hænder for lidt
På hænderne trives bakterierne og medvirker til smittespredning. Størstedelen af al smittespredning sker via hænderne. Derfor er det vigtigt, at vaske hænder flere gange om dagen.

Løsning
Arbejder du i plejesektoren eller med levnedsmidler findes der love og bestemmelser på arbejdspladsen, som beskriver metoder til korrekt håndhygiejne.
For alle andre gælder sund fornuft. Gør det til en vane, at vaske hænder efter toiletbesøg, før, under og efter madlavning, samt når man f. eks. kommer hjem fra arbejde, skole eller børnehave.
Sterisol har sæber til et hvert behov. Alt fra ekstra milde og uparfumerede sæber til mere luksuriøse og velduftende.
Sterisol Cremevask er velegnet til dig med tør og sart hud eller til dig der arbejder i fugtige miljøer. Den kan erstatte sæben ved vintertid, hvor huden ofte bliver tør og sprukken.
Da vores sæber er meget skånsomme og ikke indeholder konserveringsmidler eller andre skadelige stoffer, kan du vaske hænder så ofte du vil.
Kontakt LogiCon Nordic for en god aftale på jeres håndhygiejne.

LogiCon Nordic A/S
Kokbjerg 25
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28667590
P nummer: 1009404216

Send til en kollega

0.031