23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TwinCAT IoT: Hurtig og standardiseret integrering i Cloud

Effektiv integrering af data- og kommunikationstjenester i Cloud

Med den nye TwinCAT IoT stiller engineering- og styringssoftwaren TwinCAT 3 en basisteknologi til rådighed for hurtig og effektiv realisering af IoT- og Industri-4.0-applikationer. TwinCAT IoT supporterer standardiserede protokoller for Cloud-kommunikationen og for forsendelse af Push-beskeder til Smart Devices. Udvidelsen af klassiske styringsopgaver med applikationer som Big Data, mønstergenkendelse, condition- eller powermonitoring i Cloud vil på den lange bane føre til en øget produkteffektivitet.

TwinCAT 3 loT konfigureres enkelt og hurtigt, sammen med en embedded-PC eller industri-PC som loT-controller skaber den en perfekt forbindelse mellem Internet of Things og Internet of Services. Filtrering, viderebearbejdning og fortolkning af de samlede data via TwinCAT Analytics giver en ægte merværdi: Omfattende analyser sikrer en fremsynet vedligeholdelse, maskinstilstandstider reduceres og styringsløsninger optimeres – f.eks. gennem minimering af cyklustider eller energispidser.

TwinCAT-3-IoT-produkterne byder på diverse funktioner, f.eks. til udveksling af procesdata via standardiserede kommunikationsprotokoller. Andre funktioner giver adgang til bestemte data- og kommunikationstjenester fra Cloud-serviceudbyderne. Tilsvarende tjenester kan hostes i “Public Cloud“-systemerne, f.eks. Microsoft Azure™ eller Amazon Web Services™, men de kan lige så vel benyttes i lokale netværk.
Et samspil mellem TwinCAT IoT og TwinCAT Analytics giver ligeledes store fordele: Indretningen af en TwinCAT Analytics Workbench til central dataanalyse af flere maskiner og samtidig brug af forskellige TwinCAT-3-loT-produkter giver maksimal fleksibilitet i forbindelse med kommunikationen mellem de pågældende procesdata.

www.beckhoff.dk/TwinCAT-IoT

Billedunderskrift:
TwinCAT IoT supporterer standardiserede protokoller for Cloud-kommunikationen og for forsendelse af Push-beskeder til Smart Devices.

Spørgsmål vedr. TwinCAT IOT bedes sendt til:
Beckhoff Automation ApS, Birkemose Allé 25, 6000 Kolding, Danmark
Telefon: +45 43 20 15 70, Fax: +45 43 20 15 99
E-Mail: info@beckhoff.dk, www.beckhoff.dk

Beckhoff Automation ApS
Birkemose Allé 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28283571
P nummer: 1010958675

Kontaktperson

LL
Linette Lyngbaek
l.lyngbaek@beckhoff.com

Send til en kollega

0.047