23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Premium bliver til Prime: en ny standard inden for selvspædende pumpeteknologi

Alfa Laval LKH Prime, der er baseret på det markedsledende Alfa Laval LKH-pumpesortiment, er en alsidig, effektiv og selvspædende pumpe.

Kombinationen af propelteknologi og avanceret design gør, at den kan opfylde de strengeste krav, der stilles inden for en række industrier, lige fra fødevareindustrien til lægemiddelindustrien.

Alfa Laval LKH Primes uovertrufne effektivitet resulterer i et lavt energiforbrug. Dette giver – sammen med det faktum at LKH Prime er baseret på det markedsledende LKH-pumpesortiment – lavere driftsomkostninger og forøget oppetid.

LKH Prime er designet til Cleaning-in-Place (CIP) med indesluttet luft, og den kan også pumpe produkt, hvilket potentielt reducerer investeringen i forbindelse med udvikling af processystemer.

Alfa Laval LKH Prime er med sin støjsvage drift udviklet til at leve op til de mest stringente standarder og krav til hygiejne inden for fødevare-, mejeri- og drikkevareindustrien. Pumpen vil også være tilgængelig som UltraPure-model og dermed opfylde behovene inden for den farmaceutiske industri.


Overstiger de højeste standarder

Russ Kelly, Global Pump Portfolio Manager hos Alfa Laval siger: “Mange industrier har været på udkig efter en selvansugende pumpe, der opfylder kravene til forøget energieffektivitet og reduceret støjniveau samt de nyeste hygiejniske designstandarder. Ved hjælp af air-screw teknologi er Alfa Laval LKH Prime blevet udviklet til at overgå disse forventninger.”

Alfa Laval LKH Prime overholder EHEDG- og 3A-standarderne. UltraPure-modellerne vil være tilgængelige med Q-Doc-dokumentation, der opfylder de krav, der stilles af den farmaceutiske industri.

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.047