23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fusion af HM Systems og Fischer Labelling

To førende danske mærkningsvirksomheder går sammen.

Specialist i etiketterings- og mærkningsløsninger HM Systems A/S med base i Haderslev har købt Fischer Labelling Machines og udvider dermed kunde- og produktportefølje betydeligt.

Det er hensigten at integrere virksomhederne under navnet HM Systems fra 1. januar 2016 og tilbyde begge virksomheders kunder et langt større og bredere produktprogram.

Henrik Thomsen, adm. direktør i HM, udtaler: ”Med sammenslutningen af HM og Fischer Labelling Machines ser vi store synergier i form af en udvidet kundebase, et komplet og endnu bredere program inden for mærkning og etikettering. Samtidigt har den samlede virksomhed et bredt fokus inden for bl.a. food, non-food, logistik og medicinal industri.

Ud over aktiviteterne i Danmark ejer HM Systems datterselskabet Collamat AG i Basel i Schweiz, en international virksomhed med 50 års erfaring inden for etikettering og mærkning. Collamat er et verdenskendt brand med et globalt salgsnetværk bestående af 45 distributører world-wide.

Bent Fischer, Direktør og ejer af Fischer Labelling Machines, udtaler:

”Samlingen af Fischer Labelling Machines og HMs kompetencer skaber en meget stærk dansk virksomhed, der er i stand til at levere kundespecifikke løsninger og standardprodukter i verdensklasse samtidig med at der kan leveres og serviceres et meget omfattende produktprogram. Jeg overlader Fischer Labelling Machines til videreudvikling i HMs regi og fortsætter i en periode for at servicere eksisterende kunder og medvirke til et glidende generationsskifte - for derefter at arbejde internt med udvikling og forretningsudvikling for HM.”

Henrik Thomsen slutter:
”Med den nye forstærkede organisation vil vi gøre alt for være en innovativ og serviceorienteret partner og ser frem til et godt og udvidet samarbejde med eksisterende og nye kunder.

HM Systems har haft stor vækst i både omsætning og resultat i de senere år og blev udnævnt som gazelle i 2014, så vi har haft god vækst og det forventer vi fortsætter - også med Fischer Labelling Machines om bord, slutter han.

HM Systems A/S
Melskov Allé 6
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13261296
P nummer: 1000531237

Kontaktperson

HT
Henrik Thomsen
Key Accounts & Partnerships
het@hm-systems.dk

Send til en kollega

0.047