23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IoT - Hovedpine i industrielle miljøer.

Typiske udfordringer og løsningsforslag. Internet of Things begynder med at få ”Tingene” forbundet til internettet. Connectivity er dog ikke altid ligetil i den industrielle IoT verden.

Dette gælder især hvis en væsentlig del af kommunikationsnetværket består af ældre enheder med vidt forskellige interfaces. Derfor har de fleste virksomheder udfordringer med interoperabilitet og skalerbarhed, hvilket nemt kan stå i vejen for en vellykket styring af large-scale heterogene netværk i barske miljøer.

Whitepaper :
Under motto’et ”Gør det rigtigt fra starten”, har MOXA publiceret et Whitepaper som påpeger de vigtigste faktorer man skal være opmærksom på når man bevæger sig ind i seriøse industrielle IoT overvejelser. Se vedhæftede MOXA Whitepaper som omhandler følgende emner:
• Management af Large-Scale netværk.
• Integrere heterogene netværk.
• Nem troubleshooting.
• De rigtige løsninger til barske miljøer.
At gøre det rigtigt første gang vil spare dig tid og penge.


Om MOXA
MOXA tilbyder komplette løsninger til device connectivity, herunder device servere, fiber mediekonvertere, remote I/O’s og IP-kameraer. Disse løsninger er designet til at opfylde de krav der stilles i industrielle miljøer, for eksempel beskyttelse mod elektronisk støj, brug i udvidede temperaturområder og DIN-skinne montering.
Standard protokoller såsom Modbus TCP, Profibus, PROFINET, EtherNet / IP, OPC UA og ONVIF IP-kameraer, understøttes alle.
OPC UA server software forenkler integrationen til SCADA systemer. Og ActiveX control SDK til IP-kameraer, kombineret med en video gadget, bidrager til en nem integration - live displays og videooptagelse - i SCADA-systemet. Alle MOXA løsninger kommer med en brugervenlig webconsol eller utility, der kan hjælpe dig med en hurtig og nem konfigurering.


For mere information, venligst kontakt ;
Kenn Krygermeier, kk@metric.dk
Cornelis Koetsier, ck@metric.dk
Telefon : 70 300 310 70 300 310 

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.031