23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EN-50155 kameraer hos Metric Industrial.

Stabil video kvalitet i hurtigt skiftende lysforhold. Togene har brug for kameraer, som kan håndtere konstant skiftende lysforhold. MOXA’s EN- 50155 IP-kameraer, leverer stabil video kvalitet i såvel lyse, som mørke omgivelser.

Overvågningskameraer står over for mange udfordringer, der påvirker deres evne til at levere gode billeder. Da lys spiller en vigtig rolle i at producere tydelige billeder, er et tog ikke det optimale miljø. Det omgivende lysforhold varierer når toget passerer gennem skiftende omgivelser. For eksempel vil et hurtigt kørende tog komme ud for pludselige og kraftige ændringer i lysniveauet når den bevæger sig ind og ud af tunneler.

For at kunne levere klare billeder af ansigter, genstande og døråbninger på alle tidspunkter, skal IP overvågningskameraer kunne opretholde en konsekvent god billedkvalitet, selv når lysforholdene er under konstant forandring. De udfordrende lysforhold vil - ved siden af kameraets billedkvalitet, også påvirke nøjagtigheden af ”tampering” funktionen og dermed kunne resulterer i forkerte eller manglende alarmer.

Hvad er så de funktioner, der er nødvendige for et ”Ombord”-IP-kamera? Hvad er forskellen ifht. almindelige IP-kameraer? Vedhæftede Whitepaper behandler de unikke udfordringer, der opstår på tog, og identificerer, hvordan avancerede teknologier kan håndtere de udfordrende lysforhold som ofte opleves i ”Rolling-Stock” miljøer.

Interesseret i andre EN-50155 løsninger? MOXA tilbyder en række EN-50155 produkter, som sammen med kameraerne udgør et komplet og robust program til ”RollingStock” miljøer.

  • Netværks Video Recorders
  • Video Switches
  • Industrielt Wireless LAN
     

Ring gerne til os hvis du vil vide mere!

  • Kenn Krygermeier, kk@metric.dk
  • Cornelis Koetsier, ck@metric.dk
  • Telefon 70 300 310
  • www.metric.dk

 

 

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.063