23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gravlund Industrigummi A/S tilbyder sprøjtestøbning

Den sjællandske producent af tekniske gummiløsninger udvider med sprøjtestøbning målrettet kunder inden for medicinalindustrien

Gravlund Industrigummi har udvidet med sprøjtestøbningsfaciliteter for bedre at kunne producere til den voksende andel af virksomhedens kunder indenfor medicinalbranchen. Denne branche har ekstremt høje krav til kvaliteten af de støbte emner, og Mads Gravlund, CEO, fortæller at virksomheden efter kort tid fik en opgave fra et dansk firma, som udvikler højteknologisk udstyr til tandlægeklinikker i Europa. Ved at benytte sprøjtestøbning lykkedes det sammen med firmaet at udvikle et produkt og en produktionsmetode, som sikrer et  unikt produkt, der lever op til de ekstremt høje kvalitetskrav, som firmaet stiller til sine producenter.

Sprøjtestøbning sikrer, at emnet støbes i et lukket system, hvor gummiet sprøjtes ind i en stålform under tryk. Dette sikrer en minimal kontakt til miljøet omkring formen, og med færre kaviteter i hver form kan der holdes en meget høj og ensartet kvalitet i de producerede emner.

Sprøjtestøbningen foregår endvidere adskilt fra den industrielle produktion hos Gravlund Industrigummi.

For yderligere information, kontakt Mads Gravlund på tlf. 4466 9830.

Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063