23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gået kage i deklarationerne?

I Dankost har vi de seneste måneder oplevet flere levnedsmiddel-procenter som halter efter med deklarationerne. Opgaven kan være tung og uoverskuelig, men det behøver den ikke

I Dankost har vi gennem de sidste 3 måneder hjulpet adskillige virksomheder i gang eller i mål med at få fod på deklarationerne. Opgaven kan virke uoverskuelig og kompliceret at løfte, og vi oplever at mange i dag håndterer data i Excel. Excel er et godt værktøj, men når råvarer eller leverandører udskiftes opdateres data sjældent (læs yderst sjældent). Konklusionen er mangelfulde deklarationer. Det kan virke harmløst, men man bør være særligt opmærksom på allergener, da det kan have fatale konsekvenser ikke at have styr på ingredienserne.

I Dankost er vi vandt til at hjælpe med at rådgive omkring, hvorledes du lettest og billigst kommer i gang. Løsningerne er mange og starter i det små hvor vi ”bare” får løst problemet på et fåtal af varer. I den modsatte ende ligger de store løsninger med Dankost Pro, GS1 Tradesync integration, deklarations- og ernæringsmodul. Prisen er selvfølgelig en helt anden, men erfaringsmæssigt opnås også en meget stor besparelse i mandetimer – år efter år når først løsningen er sat op. I Dankost søger vi for at din virksomhed har en god businesscase og vælger den rigtige løsning - stor som lille.

Vi ses frem til at hjælpe din virksomhed i mål.

Kontakt os her eller på 40 70 24 90 og info@kraftvaerk-foodtech.com

>> Husk også vores senest nyhedsbrev Agurketid

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29187657
P nummer: 1011856965

Send til en kollega

0.085