23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fiskeindustrien og Dankost

Vidste du at Dankost er stærkt repræsenteret i fiskeindustrien?

I løbet af oktober var vi på besøg hos Danish Seafood Association i København. Direktør Poul M. Jensen fortalte om de udfordringer deres medlemmer ofte bliver mødt af. Stadig stigende lovkrav fra EU, miljøforhold, mærkning, strandede varer osv.

I forhold til andre brancher er fiskeindustrien særlig hårdt ramt idet en fisk har ”sæsonudsving”. Dette udsving i fiskens kvalitet gør det til en kompliceret opgave at lave korrekt mærkning på slutproduktet. De skærpede krav der træder i kraft i december komplicerer kun forholdet yderligere.

I Dankost har vi siden 2004 hjulpet Amanda Seafoods og Espersen med at holde styr på bl.a. denne del. Ydermere har vi siden 2014 hjulpet Bornholms med selv samme.

Forhåbentlig kommer vi i nær fremtid også til at levere deres produktspecifikationer til GS1-Trade Sync systemet. Fra vores program Dankost Pro kan vi sende data direkte til GS1, hvorved data kun skal tastes en gang for at lave datablade, deklarationer etc. samt uploade til GS1.

Vores program kan benyttes på tværs af flere lokationer, beregne kostpris, sprogversionere labels / udskrifter / håndtere private label m.m. Kontakt os for at høre om dine muligheder, tlf. 40 70 24 90 eller send os en mail

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29187657
P nummer: 1011856965

Send til en kollega

0.046