23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Liquiline To Go

Få den information som du har brug for, når du har brug for den Liquiline To Go er et bærbart multimeter for måling af pH, redox, temperatur, ledningsevne og ilt.

Træf de rigtige beslutninger for din proces
Uanset hvor og hvornår du skal måle pH, redox, temperatur, ledningsevne eller ilt, vil Liquiline To Go give korrekte værdier med 100% signalintegritet. Den måler med Memosens teknologi der konverterer sensorværdier til digitale signaler og overfører dem uden interferens. Målingen er pålidelig og giver dig mulighed for hurtigt at tage de beslutninger, der er nødvendige for at holde din proces kørende under optimale forhold.

Stol på dine måleværdier
Hvis måleprincippet i din proces afviger fra måleprincippet på dit kontrolinstrument, er der risiko for at få afvigende måleresultater.
Med Liquiline To Go kan du bruge de samme robuste Memosens sensorer, som du bruger i din proces. Dette garanterer fuld overensstemmelse mellem dine måledata og giver dig resultater som du kan stole på: du kan udelukke spørgsmålet om teknologifejl, hvis måleværdierne er forskellige.

Tag den med overalt
Begge nye Liquiline To Go modeller er robuste, stødsikre og med tæthedsgrad IP66/67. I eksplosionsfarlige områder giver den ATEX og IECEx certificerede CYM 291-model en sikker måling. Dette muliggør hurtig proceskontrol direkte på målestedet, selv i de mest udfordrende miljøer.

Gør dit daglige arbejde nemmere
Liquiline To Go gør dit daglige arbejde nemmere, da den har aktiv ”plug & play” funktion for hurtigt at skifte fra én parameter til en anden. Liquiline To Go kan øjeblikkeligt genkende den tilkoblede sensor og præsentere alle vigtige måleværdier og kalibreringsdata.

Endress+Hauser A/S
Poppelgårdvej 10-12
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49001517

Send til en kollega

0.063