23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Qubiqa Logistics opruster salgsmæssigt

Qubiqa Logistics har en stabil vækst og for at reagere på den øgede efterspørgsel efter Layer Picker-løsninger globalt, har Qubiqa derfor valgt at styrke salgskompetencerne i Produktafdelingen.

Qubiqa Logistics, som leverer intelligente logistikløsninger, har ansat to nye Area Sales Mana-gers i Produktafdelingen for at efterkomme efterspørgslen i markedet på Layer Picker-løsninger, som er Qubiqas unikke og patenterede logistikprodukt. En af de nye salgskræfter er Jan Sand Djernæs, som er 50 år og har en baggrund indenfor teknik og konstruktion. Se-nest kommer han fra en stilling som Key Account Manager hos SMC Pneumatik, hvor han har været ansat i 14 år. Jan vil få base i Arden og vil få ansvar for en række konkrete marke-der.

Den anden Area Sales Manager er Siegfried Wolfgramm, som tidligere har været ansat hos Fanuc Europe i 23 år. Han har derfor et stærkt netværk og stort branchekendskab. Siegfried er 56 år, uddannet ingeniør og bor i Tyskland, lidt nord for Dortmund, hvorfra han vil arbej-de med ansvar for sine udpegede markeder.

Med Jan og Siegfried om bord er salgsteamet nu sat, og de vil blive vigtig brikker i Qubiqas ambitiøse planer for Produktafdelingen.

Körber Supply Chain DK A/S
Industrivej 8
9510 Arden
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61628711
P nummer: 1002982049

Send til en kollega

0.063