23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forbedret linjeintegration af tjekvejere

MULTIVAC tjekvejere integreres nu endnu dybere i MULTIVAC pakkemaskiner og etiketteringssystemer: ved indlæsning af nye recepter i styringen kontrolleres indstillingerne for tjekvejeren automatisk.

Inden for fødevareområdet anvendes tjekvejerne hovedsageliget til verificering af specificerede fyldningsniveauer i overensstemmelse med kravene til de færdige pakker. I non-food-sektoren anvendes vægtbestemmelsen til kvantitetskontrol af bl.a. højkvalitets-bulkvarer. Når det drejer sig om OEM og effektiv produktflowkontrol prioriteres integration af tjekvejere i linjekontrollen højt.

Ved integration af tjekvejerne, som leveres i 3 vægtintervaller fra 10 til 6,000 g, i pakkemaskinens HMI 2.0 s styring, opfylder MULTIVAC disse krav. Det betyder specifikt, at såfremt en operatør vælger recepten til en ny produktserie på pakkemaskinen, ændres alle nødvendige indstillinger på tjekvejeren med det samme. Start og stop af tjekvejeren kan også betjenes via terminalen på pakkemaskinen, der viser statusmeddelelser som f.eks. “klar”, “stop” eller “i drift”.

Metaledetektor som option
Tjekvejerne kan optionelt udstyres med metaldetektorer. Disse er tilpasset den specifikke application for at opnå den ønskede følsomhed. Alle typer metal som jern, rustfrit stål, kobber, aluminium, messing, bronze, titanium osv. detekteres.

Dobbelt-spor – stor kapacitet
Til pakkelinjer med flere spor tilbyder MULTIVAC Marking & Inspection en dobbeltspors-version. Begge spor styres via betjeningsterminalen. Samtidig vejning på begge spor sikrer høj kapacitet, hvilket optimerer pakkeprocessen med både konvergering og pakkeudløb via robot.

Multivac, med hovedkontor i Wolfertschwenden i Tyskland, udvikler, producerer og markedsfører løsninger til automatisering, emballering og mærkning samt etikettering af fødevarer, medicinalartikler og en række andre produkter. Koncernen er repræsenteret i mere end 140 lande i hele verden i form af datterselskaber og agenturer. Multivac er markedsførende i branchen. Koncernen har lidt over 4000 ansatte på verdensplan.
Siden 1988 har Multivac A/S i Danmark været et datterselskab under Multivac Export AG i Schweiz.

Multivac A/S ligger i Grejs ved Vejle og har salgskontor i København. Multivac A/S har agenturet for Weber, Bizerba, Risco, TIPPER TIE samt samarbejde med Krehalon og BEMIS Europe.

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047