23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BILA Service udlejer medarbejder til natarbejde hos Arla Taulov

Arla Taulov måtte sygemelde en medarbejder grundet en arbejdsskade. Derfor stod mejeriet over for en periode, hvor de akut manglede en ressource til natarbejde i henholdsvis pakkeri- og procesafdelingen.

Værkfører Ole Martinussen fortæller:
"Vi var meget i tvivl om, hvad vi skulle gøre, da vi skulle bruge en kompetent medarbejder, hvor det ikke var nødvendigt at ændre hele arbejdsplanen”.

Overtager løbende og akutte opgaver på robotanlæg
Inden udlejningsperioden havde man hos Arla Taulov et godt kendskab til BILA. BILA har tidligere leveret både automatisering og service hos mejeriet. Værkfører Ole Martinussen fortæller om valget ved lejeperioden:
”BILA Service vil gøre næsten hvad som helst for at komme i mål. Uanset om de har fri, så forsøger de at hjælpe. Derfor har det aldrig været prisen, det afhang af, men udelukkende de kompetente folk bag".

BILA Services tekniker Thomas blev tilknyttet Arla Taulov, hvor den vigtigste opgave var at indgå i den daglige vagtplan. Efter kort introduktion overtog Thomas bl.a. opgaver ved mejeriets Kawasakianlæg både ved løbende fejlfinding og generelle akutte nedbrud i løbet af natten. Opgaverne har samtidig bestået af at hjælpe til, hvor det var nødvendigt - alt fra smøreopgaver til gennemgang af pakkeriets robotanlæg.

Udlejning med support
Udlejningen af BILA Services tekniker stod på i 2 måneder, inden den tilknyttede medarbejder var raskmeldt igen. Mejeriet opnåede i lejeperioden en fordel ved, at Thomas har bagland i BILA Service. Om supporten i lejeperioden uddybes det:
”Thomas har i hele perioden kunne trække på service ’derhjemme’. Vi er kommet hurtigere op at køre med et helt servicehold i ryggen. Det har været effektiv og har løst vores udfordringer på kort tid". - Værkfører, Ole Martinussen

http://www.bila.dk/industrirobotter/case-stories.aspx

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.047