23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KUKA robot serverer juice på stand L9350 i forbindelse med – vi glæder os til at se dig!

Mød os på HI 15, og få et indblik i, hvad vi kan tilbyde.

Fokus på vores store sortiment af software og åbne systemer. Færdige robotapplikationer baseret på integrerede Soft PLC og omfattende simuleringsværktøjer muliggør en sikker interaktion mellem menneske og maskine. Vi lægger stor vægt på Industri 4.0.

Nordisk premiere på vores "hygiejnerobot", KR AGILUS HM (Hygienic Machine), som er godkendt til anvendelse i fødevare- og medicinalindustrien. KR AGILUS HM (Hygienic Machine) opfylder alle de vigtige krav for robotter i fødevare- og medicinalindustrien og udmærker sig desuden ved sin hurtighed, ekstreme bevægelighed under trange pladsforhold, korte cyklustider og maksimal præcision. KR AGILUS HM er en videreudvikling af den gennemprøvede robotserie AGILUS.

Da KR AGILUS HM er godkendt til brug i fødevareindustrien, er det tilladt for robotten at komme i direkte kontakt med fødevarer og lægemidler. Det hygiejniske design og de korrosionsbestandige overflader af rustfrit stål sikrer en rengøringsvenlig robot takket være enkel rengøring med højt vandtryk.

Dine idéer former vores produkter og systemer. Dine daglige udfordringer er det, som driver os. Uanset om dit behov er rutineprocesser eller nye skræddersyede systemløsninger ser vi frem til at møde dig på HI 15.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078