23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EasySnackingTM er nomineret til UK Packaging Award

Et plastbæger med bløde former og en ske i låget fra RPC Superfos er blandt mange indsendte emballager netop blevet nomineret til UK Packaging Award 2015 - i to kategorier.

EasySnackingTM, et plastbæger udviklet og produceret af RPC Superfos, står nu på to lister over udvalgte emballager, der har chancen for at vinde den prestigefyldte britiske pris UK Packaging Awards 2015. Plastbægeret har bløde former og ske i låget og egner sig til forskellige typer måltider på farten. Bægeret er nomineret i to kategorier: Consumer Convenience Award og Rigid Plastic Pack of the Year.

Bag nomineringerne står en jury sammensat af senior emballageeksperter, der repræsenterer de store velkendte produktnavne og brands i britisk detailhandel. Antallet og kvaliteten af de mange kandidater til priserne overgik juryens forventninger.

Søren Marcussen, salgs- og marketingdirektør hos RPC Superfos, siger:

“Alene det at være på listen over de nominerede emballager i to kategorier er en ære i sig selv, men selvfølgelig krydser vi fingre for, at det bliver til mere endnu.”

Låget til EasySnackingTM bægeret rummer en ske støbt i ét stykke. Låget fås også i en høj udgave, hvor der er plads til såvel ske som topping eller sauce. På den måde er bægeret en praktisk løsning for en lang række små og hurtige måltider som fx supper, frugtgrød, is, yoghurt og andre mejeriprodukter.

Prisoverrækkelsen for UK Packaging Award 2015 finder sted den 11. november i London.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.047