23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny robust letvægtstransportør indtager det danske marked

I mange år har materieludlejere og andre aktører inden for byggeri, transport og landbrug efterlyst holdbare transportører, der ikke kræver kostbar vedligeholdelse.

Bøgeris Transportbånd har lyttet til sine kunder og samarbejdspartnere og introducerer en ny og robust aluminiumstransportør på det danske marked. Navnet er Shifta - fra den engelske producent Mace Industries.

- Vi har allerede efter få måneder som dansk forhandler og servicepartner mærket stor interesse for Shifta, som er en letvægtstransportør, der i den grad kan holde til at blive brugt på byggepladser og i landbruget. Transportøren er på få år den mest solgte på det engelske marked, selvom den prismæssigt er op mod 50 procent dyrere end konkurrerende mærker. Den ekstra pris er hurtigt tjent hjem, da vedligeholdelsen er minimal, siger konsulent Danny Mylting, Bøgeris Transportbånd A/S.

Shifta aluminiumstransportør
Den nye Shifta har aftagelig tragt og en maksimal nyttelast på 150 kg. Den er monteret på en sammenfoldelig bogie og har to nødstopsknapper i hhv. top og bund.

Shifta har huller til gaffeltruck, så den er let at læsse på et køretøj, samtidig er enhederne nemme at stable. En 4,4 meter transportør vejer 116,5 kg og er med sin lette aluminiumsramme nem at manøvrere rundt med. Den hurtigste hastighed er 28 meter i minuttet, og den langsomste er 20 meter per minut.

Transportøren har indbygget båndstyring og en skraber. Den er derfor velegnet til beton, jord, sand, grus og sten, samt knuste materialer som murbrokker, beton og asfalt.

Fakta om Shifta
- 3 faset stærk Rulmeca motor (Med indbygget inverter er tilslutningen kun 230 v til transportøren, mens motoren forsynes fra inverter med 3x230 v).
- Inverteren gør det muligt at køre to forskellige hastigheder og mulighed for at reversere.
- Båndet kører på ruller (Materialet kommer således ikke ind under båndet og slider på plader og bånd).
- Kraftigt gummibånd med formstøbte medbringere, der er stærkere og mere slidstærke end kunststofbånd.
- Stabelbar og med gaffelhuller.
- Plovskraber ved returtromle og mulighed for børsteskraber ved træktromle.

Mere info hos konsulent Danny Mylting, Bøgeris Transportbånd A/S på telefon 24934539 / e-mail danny@boegeris.dk
- Kan leveres i en serie som bredde 450 mm.
- Reservedelslager og servicemulighed hos Bøgeris Transportbånd i Sorø.

Bøgeris Transportbånd A/S
Kragelundsvej 8
4180 Sorø
Sorø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29933081
P nummer: 1012657001

Send til en kollega

0.047