23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ajcon A/S opfører kæmpe godsterminal for Blue Water Shipping

Ajcon A/S står for opførelsen af transport- og logistikfirmaet Blue Water Shippings nye 15.100 m2 godsterminal og kontorbyggeri i Taulov.

Ajcon A/S er netop gået i gang med at opføre en ny godsterminal og kontorbyggeri i Taulov for Blue Water Shipping A/S. Der er tale om en 12.300 m² stor moderne godsterminal samt 1.800 m² kontor, som forventes at stå færdig sommeren 2016, hvor Blue Water således rykker ind i Taulov. Det samlede projekt løber op i omkring 120 millioner kroner.

Den nye terminal bliver 250 meter lang og 50 meter bred. Storterminalen kommer blandt andet til at skulle håndtere store mængder af søfragt gods, og med 100 porte vil den moderne terminal blive omdrejningspunkt for import, eksport og distributionen i Jylland med daglige forbindelser til de øvrige danske terminaler. Det er ikke uden grund, at Taulov bliver betegnet som det nye trafikale knudepunkt. Transportstrømmende for både vej-, bane- og skibsgods passerer gennem området med direkte adgang til motorvej, godsterminal og havn. Det giver optimale forhold for distribution og produktion.

Det er et stigende antal kunder og øgede vækstvolumen hos Blue Water Shipping, der har skabt behovet for udvidelsen. Med den centrale placering tæt på motorvejen vil Blue Water Shipping få mange fordele, blandt andet stor synlighed, bedre plads og et bedre transportflow. Når terminalen er i fuld drift forventes der ekspedition af 800 til 1000 biler ugentligt, og der er derfor allerede i projektfasen stor fokus på den interne logistik, scanningssystemer og automatisering af processer i videst mulig omfang.

Se mere på www.ajcon.dk

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S
Hjulmagervej 8
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71312518
P nummer: 1002340305

Kontaktperson

CW
Christian Wihrs
Adm. direktør
cw@ajcon.dk

Send til en kollega

0.048