23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opdag hemmeligheden bag Alfa Lavals pladevarmevekslere

ALFA LAVAL FRONTLINE-pladevarmeveklser er indbegrebet af effektivt og fleksibelt design til krævende hygiejnisk anvendelse

Effektivt design
Alfa Laval FrontLine med designtryk på op til 21 bar (305 psi), giver mulighed for et fleksibelt design med plader, der er skræddersyede til krævende hygiejnisk anvendelse. Plademønsteret, kanaldybden og de generelle mål er designet til nænsom, ensartet varmeoverførsel for varmefølsomme mejeriprodukter, fødevarer, drikkevarer og produkter til personal care.

Stor fleksibilitet
Alfa Laval FrontLine pladevarmeveksler tilbyder stor fleksibilitet, da den kan konfigureres med forskellige sektioner med plade og pakninger i forskellige materialer med flere forbindelsestyper, som gør den endelige enhed velegnet til jeres forarbejdnings-opgaver. Et unikt sildebensmønster med optimerede pressedybder og pladematerialet sikrer en nænsom, ensartet varmeoverførsel for følsomme hygiejniske produkter.

Længere driftstider, nem rengøring
FrontLine-pladernes optimerede design er udelukkende baseret på hygiejniske krav og giver en nænsom og ensartet varmeoverførsel mellem de to involverede medier, hvilket forlænger driftstiderne. Desuden sikrer det unikke distributionsområde et ensartet flow over hele pladens overflade uden stillestående flow-zoner og dermed mindre risiko for fouling.

Sammen med den mere effektive CIP (Cleaning-In-Place) betyder det, at Alfa Laval FrontLine-pladerne er nemme at rengøre og giver længere intervaller mellem rengøringscyklusserne, hvilket sikrer en øget produktivitet.

Vil du vide mere? Klik her.

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Gladsaxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20255617
P nummer: 1002999528

Kontaktperson

JH
Jesper Holm
Segment manager, Sanitary Equipment
+45 44576200 jesper.holm@alfalaval.com

Send til en kollega

0.079