23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kæmpe udvalg af gulvelementer til kemirum

Når farlige medier opbevares må der ved om- og påfyldning ikke opstå dråbespild eller udslip, da jorden dermed kan forurenes. Ved selv små mængder kan dette medføre en dyr sanering af undergrunden.

Gulvelementer fra DENIOS forhindrer det. Ved hjælp af gulvelementerne kan dele af, eller hele rum, blive tilladte opbevaringsområder. DENIOS producerer gulvelementer af stål til opbevaring af antændelige væsker og medier af alle vandforureningsklasser i henhold til loven.

Se vores store udvalg af gulvelementer her

Kvalitets gulvelementer fra DENIOS
Gulvelementer af stål opfylder alle krav i henhold til lovgivning for håndtering af grundvandsforurenende medier. Gulvelementerne fremstilles af galvaniseret stål med udtagelig galvaniseret gitterrist. Alle gulvelementer kan også leveres i polyethylen og rustfrit stål.

Læs også: Få kompetent miljørådgivning

Gulvelementer af kunststof

DENIOS' gulvelementer af kunststof har en høj modstandsdygtighed mod syrer, baser og olie.
Gulvelementer af kunststof udmærker sig ved deres lave konstruktion. Ved at kombinere flere elementer kan der også beskyttes større arealer. Gulvelementer af kunststof består af et opsamlingskar med dobbelte vægge af polyethylen og leveres med en galvaniseret gitterrist eller en gitterrist af PE. Hvis du vil udstyre dine lokaler, sørg for at de svarer til lovgivningen for håndtering af grundvandsforurenende medier, DENIOS kan tilpasse gulvelementerne præcis efter dit behov.

Læs også: Danmarks største udvalg af opsamlingskar

Robusthed
Standard-elementerne udføres med en opsamlingsvolumen fra 80-400 liter, med en hjulbelastning op til 2000 kg. På DENIOS' gulvelementer må der køres med løftevogn eller gaffeltruck. De er meget robuste og ekstremt holdbare. DENIOS' gulvelementer udmærker sig ved at være nemme at montere.

Som ekstraudstyr fås, opkørsels-ramper og -hjørner, samlingselementer, kantbeslag og krydsbeslag


Se DENIOS store udvalg af opsamlingskar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76244088 eller send en e-mail til info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.078