23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom på forkant med opgaverne

Kniber det med at få tid til at vedligeholde og forbedre jeres kvalitetsledelsessystem? Og hvornår har I sidst afholdt en intern audit?

Mange små og mindre virksomheder inden for jern- og metalindustrien har de seneste år opnået en certificering i henhold til kravene i ISO 9001, EN 3834 eller EN 1090 alt sammen for at styrke deres konkurrenceevne eller for at opfylde kunde- og eller myndighedskrav. Et certifikat, som skal fornyes hvert tredje år.

En travl hverdag
Ofte kniber det dog med at få løst disse opgaver. For når certificeringsprojekterne er kommet i hus, så melder hverdagens mange driftsopgaver sig igen for chefer, ledere og medarbejdere i virksomheden, hvilket betyder at det kan være svært, at finde tid i dagligdagen til at vedligeholde og udvikle virksomhedens kvalitetsledelsessystem. Ikke mindst opgaver som intern audit og forberedelse af ledelsesevaluering bliver løbende udskudt.

I starten af 2016 kom der desuden en opdatering af ISO 9001, som virksomhederne har 1½ år til at implementere.

Ikke en hel stilling
Trods vigtigheden af ovenstående opgaver, berettiger løsningen dog måske ikke helt til at ansætte en fuldtidsmedarbejder som systemansvarlig, kvalitetschef eller kvalitetskoordinator - ja disse funktioner har mange navne. Det er her Skelmose Interim QHSE-support kan hjælpe.

Hjælp til det praktiske
Vi tilbyder at påtage os rollen som interim-ansat tovholder i forbindelse med den løbende systemvedligeholdelse, herunder interne audits, ledelsesrapportering, opdatering til ISO 9001:2015 og nye kunde- og myndighedskrav.

Hvor lang tid det tager at løse opgaven afhænger af opgavens art. Det kan være en gang om året i 1-2 dage, 1 dag om måneden eller en projektansættelse i 1 måned.

Erfaren kvalitetsspecialist
Lars Bie Madsen har mere end 25 års erfaring inden for kvalitetsstyring i små og mellemstore underleverandørvirksomheder inden for jern- og metalindustrien.

Står du også og skal have opdateret dit kvalitetsledelsessystem, så er du velkommen til at kontakte Lars Bie Madsen for at høre nærmere om interim QHSE-support på tlf. + 45 31 49 17 03 eller lbm@skelmose.eu

Citat fra en kunde:
“Lars Bie Madsen udfører vores interne audits. Han er meget professionel og god til at stille spørgsmål ved vores arbejdsprocesser og komme med forslag til forbedringer.”
Dorthe Messer, Adm. dir., Danvals Profilvalsning A/S

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

Lars Bie Madsen
Partner og rådgiver
+45 31 49 17 03 lbm@skelmose.eu

Send til en kollega

0.063