23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Din online certifikatløsning hos Dacapo!

Nemt – hurtigt – smart – og en integreret del af Dacapos webshop.

Dacapo har for kort tid siden lanceret en ny online certifikatløsning på webshop.dacapo.com, som bl.a. giver dig mulighed for at få et bedre overblik over dine certifikater, dit eget online bibliotek og flere forskellige søgemuligheder. Det eneste, det kræver, er, at du logger ind på Dacapos webshop.

”Nemt – hurtigt – overskueligt – smart” er nogle af de ord, vi hører fra vores kunder, når talen falder på vores nye certifikatløsning. Og så er den jo, som en integreret del af Dacapos webshop, lige ved hånden.

”Vi optimerer vores services løbende, så vi hele tiden bringer ny værdi til samhandlen med vores kunder. Stilstand er ikke en del af vores ordforråd”, udtaler Jesper Christensen, CFO hos Dacapo. ”Derfor er vores nye certifikatløsning heller ikke bare en standardløsning med begrænsede søgemuligheder, men en gennemtænkt service, der giver kunderne flere forskellige muligheder”.

Udover at kunne søge med Dacapos vare- og ordrenummer har du i vores nye certifikatløsning mulighed for at søge på både varebeskrivelse, batch-, charge- samt certifikatnummer og sidst men ikke mindst med dit eget reference- og varenummer.

I tider hvor fuld sporbarhed er af stor vigtighed i bland andet levnedsmiddelindustrien, giver Dacapos certifikatløsning en endnu større overskuelighed, da du til enhver tid kan se en liste over certifikaterne på alle de varer, du har bestilt hos os – helt tilbage til 2010. Vi holder selvfølgelig styr på dem for dig, og du kan downloade dem igen, hvis der er brug for det.

Kort fortalt har du, når du køber dit rustfrie stål hos Dacapo, tre muligheder for at modtage dine certifikater:
1. Ønsker du altid at modtage certifikater sammen med dine ordre, registrerer vi det, og du vil modtage dem på mail, når dine varer er afsendt fra Dacapo.
2. Vi uploader dine certifikater til vores FTP-server, hvor du med et login kan downloade dem. Certifikaterne vil være gemt med dit ordre- og varenummer, og efter en defineret periode vil de blive slettet fra FTP-serveren.
3. Du logger ind på vores webshop og downloader de ønskede certifikater, som beskrevet ovenfor, og du har altid dit eget online bibliotek over certifikaterne.

Er Dacapos nye certifikatløsning noget for dig, kan du logge på webshop.dacapo.com og prøve den. Har du ikke allerede et login til webshoppen, eller ønsker du at benytte dig af en af de to andre muligheder, kan du kontakte vores salgsafdeling.

Lad os sammen gøre vores samhandel endnu mere "easy to do business with!"

Dacapo Stainless A/S
Neptunvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26688248
P nummer: 1009203415

Kontaktperson

JC
Jesper Christensen
CFO
jch@dacapo.com

Send til en kollega

0.063